Για την πρωτη νίκη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Χαλκίδα κόντρα στον νεοφώτιστο τοπικό Ηρακλή (18:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Στην όμορφη Χαλκίδα ταξιδέυει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπου στο γυμναστήριο της Κανήθου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Χαλκίδας που θέλει όπως και ο Εθνικός την πρωτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλα και στην ιστορία του στην μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες έχουν που έχουν παρόμοιους στόχους αρχικά την παραμονή και μετά την είσοδο στην οχταδα, προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα.

Τα πρόσωπα της αναμέτρησης είναι ο πασαδόρος του Ηρακλή Χαλκίδας Σταύρος Κασαμπαλής που ξεκίνησε το βόλεϊ στον Εθνικό και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή και ο λίμπερο του Εθνικού Γρηγόρης Κοντοστάθης ο οποίος έχει καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη αλλά τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε δανεικός στον Ηρακλή Χαλκίδας με τον οποίο πήρε την άνοδο στην Volley League (Θυμηθείτε τις δηλώσεις τους ΕΔΩ).

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και του Εθνικού Χαλκίδας στο πρωτάθλημα Volley League. Διαιτητες θα είναι οι Μουλά Λ. και Κουτσούλας με επόπτες τους Μαύρο και Παπαχατζή. Live ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα θα υπάρχει από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ