Για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο και γκολ η Ξάνθη υποδέχεται την Κέρκυρα (17.15, LIVE ThrakiSportS)

 

Την πρώτη της νίκη εντός έδρας και την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα μετά τα δυο συνεχόμενα διπλά σε Λεωφόρο και Χανιά απέναντι σε Παναθηναικό και Πλατανιά θέλει η Ξάνθη που υποδέχεται στα Πηγάδια την Κέρκυρα.

Η ομάδα του Ραντβάν Λουτσέσκου προέρχεται ωστόσο από την ήττα στο κύπελλο εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα στην Ήπειρο με 1-0 και στοχέυει στην νίκη σε νέο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που δεν την κέρδισε ποτέσ την Ξάνθη, αλλά κατάφερε να μέινει αήττητη στις 4 από τις έξι αναμετρήσεις της στην Θράκη (4 ισοπαλίες και 2 ήττες).

Η Ξάνθη που έχει οχτώ βαθμούς μετα τις δυο μεγάλες εκτός εδρας νικες σε δυο παιχνίδια στα Πηγάδια δεν εχει πετύχει τέρμα έχοντας μια ισοπαλία (0-0 Ατρόμητος) και μια ήττα (0-2 από τον Πανιώνιο).

Για τον Ρουμανο τεχνικό αποτελεί σημαντική απουσια ο τραυματισμός του γαλλοαλγερινού επιθετικού του Σολτάνι, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στον αγωνα με τον Παναθηναικό και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα. Απουσιαζει επισης ο Θανασης Παπαγεωργιου, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Χατζητερζόγλου.

Η Κέρκυρα του Ιντζιδη που προερχεται από μεγάλη νικη για το πρωτάθλημα με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ηττηθηκε στο κύπελλο με 4-0 από την ΑΕΚ, έχει 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και θέλει να διατηρήσει την καλη παραδοση που την θέλει να παιρνει ισοπαλίες στην Ξάνθη, αλλά και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωταθλημα εκτός έδρας. Σε 2 αναμετρήσεις μακρια από το νησί εχει ισαριθμες αποτυχιες αφου ηττήθηκε 2-1 από τον Λεβαδειακό και 4-0 από τον Παναιτωλικό.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ