Football League: Χωρίς προπώληση και μέχρι 15 ευρώ τα εισιτήρια για το πρώτο ματς του Πανθρακικού

 

Το πρωί της Κυριακής (30/10), ανήμερα του αγώνα δηλαδή χωρίς να υπάρχει προπώλήση από τις προηγούμενες μέρες, θα πραγματοποιηθεί, η διάθεση των εισιτηρίων της Σπάρτης με τον Πανθρακικό, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωση της η διοίκηση της πελοποννησιακής ομάδας.

Η ανακοίνωση της Σπάρτης έχει ως εξής:

«Μετά την επιβλητική νίκη της ομάδας μας επί του ΑΟ Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδας η ΑΕ Σπάρτη θα υποδεχτεί την Κυριακή (30/10, 15:00) τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα μας επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από δεκαετίες και είναι πανέτοιμη να χαράξει τη δική της πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε αυτήν την ιστορική στιγμή για την ομάδας μας, καλούμε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών, στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος προκειμένου να πανηγυρίσουμε στο μέλλον νέες επιτυχίες.

Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας για τα εξής:

-Οι τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι 10€ (Θύρα 1, 6, 8), 15€ (Θύρες 2, 3, 4, 5).

– Όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-2017 ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

-Την Κυριακή 30/10 και από τις 10:00 έως τις 12:00 θα έχουν την δυνατότητα οι κάτοχοι κάρτας μέλους να αγοράσουν από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, κατά προτεραιότητα, το εισιτήριο του αγώνα, με την επίδειξη της κάρτας τους. Από τις 12:00 και μέχρι τη σέντρα θα τεθούν σε γενική πώληση από το εκδοτήριο του Σταδίου, τα εισιτήρια του αγώνα.

-Οι θύρες του γηπέδου για την είσοδο των φιλάθλων θα ανοίξουν στις 14:00.

Εφιστούμε την προσοχή των φιλάθλων, καθώς τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και το κάθε ένα από αυτά θα αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη θύρα, σειρά και θέση.»