Volley League: Πάντα «φιλαράκια» αλλά αντίπαλοι έχοντας ακολουθήσει αντίθετες διαδρομές Κασαμπαλής και Κοντοστάθης

 

Ο λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Κοντοστάθης επιστρέφει στο γήπεδο που πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο στη Volley League με τον Ηρακλή Χαλκίδας ενω και Σταύρος Κασαμπαλής θα αντιμετωπίσει με την φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας την παλιά του ομάδα,  τον Εθνικό Αλεξανδτούπολης, στον οποίο ουσιαστικά ανδρώθηκε.

Ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, ο Κοντοστάθης δήλωσε: «Ήμουν για ένα χρόνο στη Χαλκίδα. Πέρασα μία πολύ καλή σεζόν που πήραμε την άνοδο στην Volley League. Mε βοήθησε πολύ αυτή η σεζόν γιατί πήρα εμπειρίες μέσα από δύσκολους αγώνες κι έτσι γύρισα στη θέση του βασικού στον Εθνικό. Είναι περίεργο συναίσθημα που θα γυρίσω πάλι στην Χαλκίδα. Δέθηκα πολύ με την ομάδα του Ηρακλή και εύχομαι να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Το γυμναστήριο της Κανήθου είναι ένα ευχάριστο γήπεδο για βόλεϊ που διευκολύνει τη δουλειά των λίμπερο. Εμείς είμαστε καλοί στην υποδοχή και στην “αλλαγή” και ο Ηρακλής στην άμυνα και στο μπλοκ. Θα γίνει ωραίος αγώνας και μακάρι να είμαστε νικητές».

Από την άλλη ο Σταύρος Κασαμπαλής που υποδέχεται το φιλαρακι του και παλιο του συμπαίκτη ανέφερε: «Είναι ένας αγώνας με μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες διότι έχουν τον ίδιο στόχο. Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην κατηγορία και να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Έχουμε καλή ομάδα που αγώνα με τον αγώνα θα είναι καλύτερη. Προσωπικά θέλω να νικήσω τον Εθνικό για να αποδείξω σε όλους και ειδικά στον προηγούμενο προπονητή μου πως η δουλειά που έκανα τόσα χρόνια στον Εθνικό έπιασε τόπο». Η φωτογραφία από κοινό τους ταξίδι πριν δυο χρόνια με την Εθνική Ενόπλων, όταν υπηρετούσαν την θητεία τους.