Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τις ομάδες K20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο 29-30/10 για το πρωταθλημα Κ20, K17 και K15.

Για το πρωτάθλημα νέων Κ20 όπου η Ξάνθη του Κώστα Προδρομίτη που έκανε τηνπρωτη της νίκη στα Χανιά με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα το Σαββατο στις 10.45 στο οηθητικό των Πηγαδίων φιλοξενεί την Κέρκυρα των Τζατζανά και Βλαδιμηρίδη με στοχο την δευτερη συνεχόμενη νικη της στο πρωτάθλημα και την πρωτη εντός έδρας για την 9η αγωνιστική. Διαιτητές θα είναι οι Ανεστίδης, Αγγελακόπουλος και Δρακίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Το προγραμμα της 8ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνιδια Ξανθη-Κέρκυρα, Λάρισα-Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός, Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Παναθηναικός-Ηρακλής, Ατρόμητος-Ολυμπιακός και Βέροια-Πλατανιάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ17 στον Βόρειο Όμιλο το Σάββατο (29/10) στις 11.30 η Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελη υποδεχεται εντός έδρας τον αντιπαλο της τα τελευταια χρόνια για την πρωτη δυάδα ομάδα του ΠΑΣ Γιαννινα για την 8η αγωνιστική με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Διαιτητές θα είναι οι Ελευθεράκης, Τζιβαρτζίδης και Εμίν Κεχαγιά από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 6η αγωνιστική: Λάρισα-ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός- Βεροια, Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής- Κέρκυρα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ15 στον Βόρειο Όμιλο η ομαδα πάιδων της Ξάνθης του Θόδωρου Καραγιαννίδη για την 3η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τα Γιάννενα με στοχο την δευερη της νικη σε ισαριθμα παιχνίδια. Διαιτητές θα είναι οι Γιαπιτζόγλου, Γεροντίδης και Καρασαββαίδης από την ΕΠΣ Καβάλας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 3η αγωνιστική: Λάρισα-ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός- Βεροια, Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα, ενω ρεπό έχει ο Ηρακλής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ