Οι δηλώσεις Ανυφαντάκη και Γκώνια μετά την τριάρα του Πανθρακικού επί της Καλλιθέας

 

Στο γεγογός ότι ανυπομονούν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να αρχίσει ο Πανθρακικός να βρίσκει ρυθμό, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής είπε πως «πρώτα πρώτα, με δεδομένο πως το σημερινό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, έπειτα από μεγάλη αναμονή, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Από το μεγαλομέτοχο, τον πρόεδρο και το γενικό αρχηγό μέχρι όλο το προσωπικό, που μας έκαναν την καθημερινότητα πιο εύκολη όλους αυτούς τους 3 μήνες, που κάναμε προπονήσεις.

Όσον αφορά τον αγώνα, είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κερδίσαμε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Βάλαμε το πρώτο γκολ σε ένα πολύ καλό χρονικά σημείο και με το δεύτερο θέσαμε τις βάσεις για τη νίκη. Παρουσιάσαμε καλή εικόνα, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, πετύχαμε στο τέλος και το τρίτο τέρμα, αλλά ο δρόμος που έχουμε είναι μακρύς. Ήδη προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα στη Σπάρτη, για την 1η αγωνιστική της Football League.

Έχουμε μπροστά μας καθημερινή και πολλή δουλειά. Το θετικό είναι ότι δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και πολλά πράγματα από όσα μαθαίνουμε φαίνονται στο γήπεδο παιχνίδι με το παιχνίδι. Αμυντικά είμαστε πολύ δυνατοί και στόχος μας είναι να βελτιωθούμε με την πάροδο του χρόνο και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, στον τομέα του ελέγχου της μπάλας και της δημιουργίας φάσεων».

Νωρίτερα στην κάμερα του ΟΤΕ TV ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε πως «σίγουρα μας ενδιαφέρει ο θεσμός, κάθε ματς είναι ευχαρίστηση για εμάς. Θα το διεκδικούμε μέχρι τέλους με όσες πιθανότητες έχουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση. Για μας πολύ σημαντικό ότι μπαίνουμε σε ρυθμό παιχνιδιών. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την Κυριακή το πρωτάθλημα για να βρούμε τον ρυθμό που τόσο πολύ λείπει από τις ομάδες της Β’ Εθνικής.

Ο Πανθρακικός από την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει ό,τι μπορεί. Είμαστε νέα ομάδα και πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αν είναι να κυνηγήσουμε το Κύπελλο, θα το κυνηγήσουμε».

Ευχαριστημένος ήταν και ο προπονητής της Καλλιθέας Τάκης Γκώνιας, παρά την ήττα της ομάδας του. Ο προπονητής της Καλλιθέας είπε ότι η ομάδα του έκανε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ στάθηκε και στη φιλοξενία του Πανθρακικού.

Αναλυτικά ο Τάκης Γκώνιας είπε: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στον Κώστα (σ.σ. Ανυφαντάκη) και τον Πανθρακικό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση. Παίξαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο θεσμό του Κυπέλλου, βέβαια. Αν σκεφτούμε το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, για την ένταση που βγάζει η ομάδα στο παιχνίδι, ο ρυθμός είναι πάρα πολύ υψηλός.

Καταφέραμε να παίξουμε τον Πανθρακικό στα 40 μέτρα όλο το δεύτερο ημίχρονο. Και στο δεύτερο ημίχρονο αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά, μετά ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και από το πουθενά δεχτήκαμε ένα τέρμα».