Υποψήφιος για την θέση του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης (και) ο Μιχάλης Αμοιρίδης

 

Τη δική του απάντηση σε τοπικό blog της Ξάνθης που τον ήθελε να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ώστε να καταλάβει τη θέση της Αντιπεριφέρειας σε περίπτωση που στηρίξει πιθανή υποψηφιότητα του κ. Ζαγναφέρη στη θέση του Περιφερειάρχη, στέλνει ο περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης.

Στο κομμάτι βέβαια που αφορά τη διαφωνία μεταξύ του blog και του κ. Αμοιρίδη δεν θα υπεισέλθουμε όμως  δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην κατακλείδα της ανακοίνωσης με την οποία ουσιαστικά ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη.

Η αναφορά του κ. Αμοιρίδη έχει ως εξής: «Η ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την θέση του Περιφερειάρχη μπορεί να κάνει κάποιους να στεναχωριούνται και να αγωνιούν αλλά έχει δρομολογηθεί με την παρότρυνση πολλών περιφερειακών συμβούλων, εκτιμώντας τη στάση και την προσφορά μου στην Περιφέρεια αλλά και δυναμώνει εξαιτίας των ως άνω εκβιαστικών συμπεριφορών και των υποκινούμενων συκοφαντικών δημοσιευμάτων».

 

Πηγή:  http://paratiritis-news.gr/