Γ’ Εθνική: Θρακιώτης ο αντικαταστάτης του Χατζηνικολάου στον Εργοτέλη

 

Επιστρέφει στον Εργοτέλη ο Αλεξανδρουπολίτης Νίκος Ουσταμπασίδης, αλλά ως πρώτος τεχνικός καθώς στο παρελθόν υπήρξε βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη στο επιτελείο της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο 52χρονος Εβρίτης, γεννηθείς στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, αναλαμβάνει τον Εργοτέλη σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, μετά την απομάκρυνση του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Γιάννη Χατζηνικολάου.

Αυτή ήρθε μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Ιάλυσο, που αφήνει τον Εργοτέλη στην τρίτη θέση με 12 βαθμούς, δύο λιγότερους από το δεύτερο, Ιωνικό, και τέσσερις από τον πρώτο, Ερμή Ζωνιανών στον Δ’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης καθοδήγησε πέρυσι τον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αμφότερες τις ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μέχρι που μετακόμισε ως βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη αρχικά στον ΠΑΟΚ και μετά στην Βέροια.

Στην Κρήτη θα βρει ως βοηθό και άμεσο συνεργάτη τον Αντώνη Τσικάκη, επίσης Εβρίτη, που μετά από αυτήν την εξέλιξη όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην ομάδα του Εργοτέλη παρά την απομάκρυνση του Χατζηνικολάου που ήταν και ο άνθρωπος που τον εφερε στην ομάδα.