Η συμμετοχή του Πανθρακικού στον Ραδιομαραθώνιο για τον μικρό Χρήστο-Γεώργιο Θεοδωρίδη (+photos)

 

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε την Τετάρτη το πρωί ο Πανθρακικός, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στον Ραδιομαραθώνιο για τον εξάχρονο Χρήστο-Γεώργιο Θεοδωρίδη.

Αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας, όλο το τεχνικό τιμ, μαζί με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου Χάρη Παρασκευόπουλο βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής και έδειξαν ότι στέκονται δίπλα στον μικρό μαχητή της ζωής Χρήστο-Γεώργιο, που δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Γαβριηλίδης, Θανάσης Γκαραβέλης και Ηλίας Πολίμος τόνισαν όλοι τους ότι αυτό που γίνεται σήμερα στην Πλατεία είναι πολύ όμορφο και ότι και αυτοί σαν Πανθρακικός θέλουν να συμβάλουν σε όλο αυτό που γίνεται και να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν για να βοηθήσει, ενώ εξήραν την πρωτοβουλία των ραδιοφωνικών σταθμών της Ροδόπης.

Μάλιστα ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Χάρης Παράσκευόπουλος είπε ότι η προσπάθεια του Πανθρακικού δεν τελειώνει εδώ, άλλα σε κάποιο από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια θα δοθεί είτε ολόκληρο είτε μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια στον μικρό Χρήστο-Γεώργιο, ενώ τόνισε πως είναι χρέος του Πανθρακικού να ανταποκρίνεται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ώς ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας της Κομοτηνής.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, όπου την ώρα που βρισκόταν η ομάδα του Πανθρακικού στην Πλατεία βρέθηκε εκεί ο πατέρας του μικρού Χρήστου-Γεωργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τόσο την ομάδα, όσο και όλο τον κόσμο για τη βοήθεια του.