Συγκινημένο από την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε στην Ορεστιάδα το φοβερό και τρομερό δίδυμο Δομάζου – Αντωνιάδη

 

Συγκινημένο από την αγάπη του κόσμου και την ιδιαίτερη υποδοχή που του επιφυλάχθηκε στην Ορεστιάδα, επέστρεψε πλέον στην Αθήνα το φοβερό και τρομερό δίδυμο του Παναθηναϊκού, ο Μίμης Δομάζος και ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Οι δυο τους συμμετείχαν το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν  τους στην πόλη του Βορείου Έβρου με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση αποδείχθηκε πολύ μικρή και δεν μπόρεσαν όλοι να χωρέσουν σε αυτήν, με αποτέλεσμα αρκετοί να μείνουν εκτός.

Στην εκδήλωση υπήρχαν τα αυτοβιογραφικά βιβλία του Αντώνη Αντωνιάδη «Ο Ψηλός» και του Μίμη Δομάζου «Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις» από τους μεγάλους αγώνες στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όμως με την αφορμή της εκδήλωσης, ο Αντωνιάδης είχε την ευκαιρία να δει παλιούς φίλους, γνωστούς αλλά και συμπαίκτες καθώς την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας είχε αγωνιστεί στον Άρδα Καστανεών.

Παράλληλα, τα δύο τιμώμενα πρόσωπα είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη της Ορεστιάδας και να επισκεφθούν μνημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος αλλά και το Μουσείο της πόλης, όπως μαρτυρά η φωτογραφία του “Βορρέα”.

Στην ηλεκτρονική έκδοση του βορειοεβρίτικου περιοδικού έχει παρουσιαστεί πλήθος φωτογραφιών από την παρουσία των Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζου στην Ορεστιάδα. Μια επιλογή από αυτές θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση…