LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Καλλιθέα 3-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση Πανθρακικός – Καλλιθέα για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει….

Καλησπέρα! Επιτέλους επίσημη δράση για τις ομάδες της Football League, καθώς ξεκινάει σήμερα η Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Φυσικά όλοι περιμένουμε την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή, αλλά και το πως θα εμφανιστεί ο ανανεωμένος Πανθρακικός.

Ωρα 16:33  Ήδη οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την προθέρμανση τους, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει κόσμος στη θύρα 1, η οποία θα είναι ανοιχτή για τη σημερινή αναμέτρηση.

Ώρα 16:36  Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός – Καλλιθέα σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:39  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:42 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:45 Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 16:49 Πάμε να περάσουμε στις συνθέσεις των δύο ομάδων: Για τον Πανθρακικό ξεκινούν οι Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.

Ωρα 16:52  Για την Καλλιθέα  ο Γκώνιας ξεκινά με τους εξής: Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής, Τσίπρας, Σταματάκος.

Ώρα 16:55 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό βρίσκονται οι Τζελέπης, Γκιντίδης, Ρουσσάκης, Καρδάρης, Ψάλτης, Μήλιος και Ζυγκερίδης, ενώ για την Καλλιθέα οι Μιχελής, Κυριζάκης, Τσώνης, Κατσικογιάννης, Τοπάλι, Τουρούκης και Γουόρντεν.

Ώρα 16:58 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Βρέσκας του Συνδέσμου Ημαθίας, με βοηθούς τους Θανάση Παπαδάκη και Μιχάλη Κελεσίδη, επίσης του Συνδέσμου Ημαθίας.

Ώρα 17:03 Χωρίς εφτά παίκτες κατεβαίνει ο Πανθρακικός στο σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαδόπουλος, Βλαχόπουλος, Μπεκατώρος, Κουσίδης, Φουρκάν, Κωστίκος και Κυριαλάνης.

Ώρα 17:10 Περίπου 100 φίλοι του ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Κομοτηνής αυτή τη στιγμή. Πολύ καλός ο καιρός στην Κομοτηνή, ιδανικός για ποδόσφαιρο.

Ώρα 17:15 Οι δύο ομάδες κάνουν την επίσημη εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο. Σε λίγο θα έχουμε την πρώτη σέντρα του αγώνα.

Έναρξη του αγώνα

Πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Κεφαλιά πάσα στον Νικόλτση που βγήκε πίσω από την άμυνα της Καλλιθέας, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, το σουτ όμως που επιχείρησε έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντούνη

30΄ Πολύ κακό παιχνίδι στην Κομοτηνή, χωρίς φάσεις. Οι δύο ομάδες είναι κινητικές, όμως εκτός από την φάση στο τέταρτο λεπτό δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό στο παιχνίδι

36΄ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπέλη από τα 30 περίπου μέτρα, μπλοκάρει ο Γκαραβέλης

37΄ Γκοοοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό!!! Ο Πλέγας θα βρει τον Νικόλτση μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος άργησε λίγο, όμως ελευθερώθηκε με προσποιήσεις και με πλασέ στη δεξιά γωνία του Ντούνη άνοιξε το σκορ. Πανθρακικός – Καλλιθέα 1-0

41΄ Κίτρινη κάρτα στον Πλέγα

44΄ Ωραίο δυνατό σουτ του Μπέλη έξω από τη μεγάλη περιοχή, διώχνει με τις γροθιές ο Γκαραβέλης

45΄ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου χωρίς καθυστερήσεις. Σε ένα μέτριο σχετικά πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός προηγείται με 1-0 της Καλλιθέας με το γκολ του Νικόλτση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία δύο καλές στιγμές μετά το τέρμα του Πανθρακικού. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – Καλλιθέα 1-0

Ώρα 18:05  Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης Πανθρακικός – Καλλιθέα είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:08  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:08 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 18:11 Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

46΄ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

48΄ Διπλή καλή στιγμή για την Καλλιθέα. Αρχικά σε συρτή σέντρα από τα δεξιά και πριν η μπάλα φτάσει στον Σταμόπουλο ο Πολίμος έδιωξε σε κόρνερ. Απο την εκτέλεση η μπάλα έφτασε στον Μάκο μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός προσπάθησε να αποφύγει 1-2 παίκτες, πλάσαρε με το αριστερό, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκαραβέλη

57΄ Γκοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό!!! Τραγικό λάθος από τον Ντούνη, ο οποίος πρόλαβε τον Πολύμο έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως έδιωξε λάθος με την μπάλα να φτάνει στον Ηλιάδη, ο οποίος πλάσαρε από τα 30 μέτρα στο κενό τέρμα και διπλασίασε τα τέρματα του Πανθρακικού. Πανθρακικός – Καλλιθέα 2-0

60΄ Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Καρδάρης στη θέση του Ηλιάδη

66΄ Ευκαιρία που δεν χάνεται από τον Νικόλτση, ο οποίος μπήκε μόνος από τα δεξιά, όμως το πλασέ που επιχείρησε στο τετ α τετ με τον Ντούνη έφυγε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Καλλιθέας

66΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Ψάλτης στη θέση του Πλέγα

68΄ Κίτρινη κάρτα στον Γαβριηλίδη

68΄ Πρώτη αλλαγή για την Καλλιθέα. Ο Γουόρντεν στη θέση του Σμυρλή

71΄ Κίτρινη κάρτα σε παίκτη της Καλλιθέας που βρίσκεται στον πάγκο

74΄ Κίτρινη κάρτα στον Σταματάκο

74΄ Αλλαγή για την Καλλιθέα. Ο Κατσικογιάννης στη θέση του Γκίνη

75΄ Τελευταία αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Μήλιος στη θέση του Νικόλτση

76΄ Από μία κίτρινη κάρτα σε Πολίμο και Τσίπρα

83΄ Κίτρινη κάρτα στον Πετρούση

87΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, με τον Ρομπέρ να βρίσκει μόνο μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Καρδάρη, ο οποίος έκανε κακό κοντρόλ, με τον Ντούνη να προλαβαίνει και να μπλοκάρει την μπάλα

87΄ Ευκαιρία στο ίδιο λεπτό για την Καλλιθέα, με τον Σταματάκο να βρίσκεται στη μεγάλη περιοχή και να κάνει την παράλλη μπαλιά προς το τέρμα, με την μπάλα να περνάει από αμυντικούς και επιθετικούς και να φεύγει πλάγια

90΄ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

93΄ Γκοοοοοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό!!!!!! Διαστάσεις θριάμβου για τη νίκη του Πανθρακικού, με τον Χαλκιαδάκη να βγαίνει πίσω από την άμυνα της Καλλιθέας, να περνάει τον τερματοφύλακα πασάροντας στον Καρδάρη που ανενόχλητος στην κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Πανθρακικός – Καλλιθέα 3-0

94΄ Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό να είναι κατά διαστήματα πολύ καλός, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη σε επίσημο αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Καλλιθέα 3-0

Ώρα 19:12 Με τον καλύτερι δυνατό τρόπο ξεκίνησε επισήμως η αγωνιστική σεζόν για τον Πανθρακικό. Ευχαριστούμε πολύ τους τέσσερις χορηγούς μας για τη βοήθεια τους στη σημερινή αναμέτρηση Πανθρακικός – Καλλιθέα. Ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν μαζί μας. Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τη σημερινή αναμέτρηση…..