ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Κεραυνός Λευκόπετρας, ελεύθεροι οι παίκτες να πάνε όπου θέλουν

 

Μπορεί το Σάββατο να αγωνίστηκε κανονοκά για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο δεν θα συνεχίσει ο Κεραυνός Λευκόπετρας στο πρωτάθλημα. Οι ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας έλαβαν την απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο μέχρι πρότινος παίκτης – προπονητής του Κεραυνού Λευκόπετρας Γιάννης Χουπτέρης με ανάρτησή του στο facebook το βράδυ της Δευτέρας, όπου επισημαίνει ότι οι παίκτες είναι ελεύθεροι να πάρουν από σήμερα τα δελτία τους:

Αυτή η ιστορική ομάδα ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ, αποχώρη από το τοπικό πρωτάθλημα της Α2 και επίσημα, για πολλούς λόγους και διάφορους λόγους που δεν γνωρίζω να σας πω!!!!! Οπότε Από αύριο να έρθετε να πάρε τα δελτία από τον ΤΆΣΟ ΑΒΡΑΜΙΔΗ, για να συνεχίσετε σε όποια ομάδα θέλετε!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνατε για αυτήν την ομάδα και για της καλές στιγμές που είχαμε μαζί αυτό το διάστημα,,.. Ξέρω ότι μερική θα χαρούν από αυτό το γεγονός, αλλά τροχός είναι και γυρνάει..Εσείς να έχετε ψηλά το κεφάλι και να μην φοβάστε τίποτα… Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που ήταν μαζί μου!!!!!! Εάν θέλετε κάτι και μπορώ να βοηθήσω να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου…….»