Volley League: Οι δηλώσεις Μέρτεν και Πεντίδη μετά την ήττα του ΑΟ Ορεστιάδας στην Μίκρα

 

Μετά την ήττα του ΑΟ Ορεστιάδας από τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, δηλώσεις έκαναν ο γερμανός προπονητής της εβρίτικης ομάδας Μίκαελ Μέρτεν και ο Γιώργος Πεντίδης.

Ο Μέρτεν σχολίασε: «Κατά διαστήματα παίξαμε καλά αλλά ακόμα είναι πολλά που πρέπει να διορθώσουμε. Ο Ηρακλής μας πίεσε πολύ με τον διαγώνιο του και δεν είχαμε λύσεις. Αλλάξαμε διαγώνιο μόλις χθες. Η ομάδα χρειάζεται προετοιμασία και χρόνο για να μπορέσει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Εχουμε στην έδρα μας τον δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Στο ίδιος μήκος κύμματος και ο Γιώργος Πεντίδης. «Δεν ξεκινήσαμε με νίκη. Παρόλα αυτά κρατάμε τα καλά στοιχεία του αγώνα. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, τα περισσότερα παιδιά ήρθαν τον τελευταίο μήνα αφού λόγο εθνικών ομάδων άργησαν να έρθουν. Στο τρίτο σετ δείξαμε άλλο πρόσωπο και είναι αυτό που κρατάμε. Ελπίζω να παίζουμε σε όλους τους αγώνες όπως στο τρίτο σετ. Με τον ΠΑΟΚ χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο. Με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά».