Τα δευτεριάτικα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Θράκης

 

Όπως έχει καθιερώσει το ThrakiSportS, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας σας παρουσιάζει τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου της Θράκης.

Στην Ξάνθη Sport κυριαρχεί η νέα τεράστια νίκη της Ξάνθης στα Χανιά επί του Πλατανιά αλλά το πρώτο θέμα της εφημερίδας εστιάζει και στην ανάγκη μετά και από τέτοιες εμφανίσεις να γεμίσουν στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα τα Πηγάδια. “Η Ώρα του κόσμου” τιτλοφορείται χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Στον Έβρο έχουμε ένα new entry αφού κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της εφημερίδας “ΕβροSport” μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Πρώτο θέμα της νέας εφημερίδας είναι ο παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και «ο μακρύς δρόμος του προς την κορυφή του κόσμου», ενώ υπάρχουν ακόμα αφιερώματα στις ομάδες βόλεϊ του Εθνικού και της Ορεστιάδας, στην ομάδα χάντμπολ των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης και στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου εστιάζει στο εξώφυλλό της η “Αθλητική του Έβρου”, που έχει ως κύρια θέματα την νέα τεσσάρα του Ορέστη Ορεστιάδας αλλά και την επαγγελματική νίκη της ΑΕ Διδυμοτείχου. Στην εφημερίδα υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Έβρου.

Τέλος, στην παρουσίαση αυτής της εβδομάδας προσθέσαμε και την εβδομαδιαία εφημερίδα “Περισκόπιο” της Κομοτηνής, που έχει μεν αθλητική ύλη αλλά στο εξώφυλλό της επιλέγει πιο πολιτικά θέματα και έχει έναν γενικό τίτλο ότι συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λίγες ημέρες αναμένεται να επανακυκλοφορήσει και η “Κερκίδα της Ροδόπης”, οπότε θα γίνουν πέντε οι εφημερίδες, τα εξώφυλλα των οποίων θα σας παρουσιάζουμε κάθε Δευτέρα…