ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στον ιδιαίτερα παραγωγικό αγώνα Άρης Πετεινού – Αστέρας Μαγικού

 

Βροχή από γκολ είχαμε το απόγευμα της Κυριακής στο Πετεινό, όπου Άρης Πετεινού και Αστέρας Μαγικού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Δαηλίδη να κρεμά τον Μακρίδη, να βλέπει την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι αλλά τον Καντηλάφτη να «παίρνει» το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Ο Αστέρας Μαγικού προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Γεωργιάδης ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 27ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Δαηλίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να νικήσει τον Μακρίδη. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Άρης κατάφερε και πήρε πάλι τα ηνία, όταν σκόραρε ο Μπουρλόγλου και έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 2-1.

Στο 55′ ο Καντηλάφτη έβγαλε μια πάσα στην περιοχή, με αποδέκτη τον Δαηλίδη που έκανε το 3-1 για τον Άρη, ο οποίος έδειξε έτσι να κλειδώνει την πρώτη του νίκη για φέτος, ωστόσο από δικό του λάθος, δέχθηκε το 3-2, όταν ο Ρέβης προσπάθησε να γυρίσει με το στήθος στον τερματοφύλακα, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο «γνωστός ύποπτος» του Μαγικού, ο Γιώργος Γεωργιάδης που είναι σταθερά πρώτος στον πίνακα των σκόρερ, με καταπληκτική ενέργεια στο 90ο λεπτό και αφού πέρασε τρεις αντιπάλους,νίκησε τον Ζαρζακόπουλο, για να γράψει το τελικό 3-3.

ΆΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης, Ρέβης, Δημητριάδης, Χιώτης, Παναγιώτου, Καρύδης, Μπουρλόγλου (84′ Κοκκαλίδης), Καντηλάφτη, Καραμπατζάκης (88′ Τονικίδης), Δαηλίδης (67′ Κωνσταντινίδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ: Μακρίδης, Θωμαΐδης (65′ Λάππας), Σαββόγλου, Βούλκος, Δάγκας, Κατσιμέντες, Σαμπανίδης (46′ Αδαμίδης, 80′ Δάρδας), Κιαχίδης, Σπυριάδης, Γεωργιάδης, Ανδρέου.