LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Πιερικός Αρχέλαος, ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη και Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Ασπίδα Ξάνθης – Πιερικός Αρχέλαος για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στους αγώνες ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη και Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης στα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται.

Ώρα 16:32 Πριν ξεκινήσουμε με την ενημέρωση των τριών αγώνων να πούμε πως χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:35 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:38  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:41 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:43 Τον Πιερικό Αρχέλαο υποδέχεται η Ασπίδα Ξάνθης σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα της Ξάνθης έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλει τη νίκη για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Γιώργος Ασημάκης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη μέχρι πρότινος ομάδα στην οποία αγωνιζόταν.

Ώρα  16:47 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Ασπίδα Ξάνθης – Πιερικός Αρχέλαος, Αγρίνιο – Καστοριά, Πολύγυρος – Ερμής Αγιάς, Ευρώπη Πευκοχωρίου – Χαρίλαος Τρικούπης, Γέφυρα – ΧΑΝΘ, Αίας Ευόσμου – Ανατόλια, Ερμής Λαγκαδά, Καρδίτσα, Στρατώνι – Φίλιππος Βέροιας.

Ώρα 16:52 Διαιτητές της αναμέτρησης στο Εύμοιρο είναι ο Δήμος Δημάδης από τον Σύνδεσμο Σερρών και ο Ιωάννης Μπακάλης από το Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας.

Ώρα 16:55 Ξεκίνησε η παρουσίαση των δύο ομάδων. Σε πέντε λεπτά περίπου θα έχουμε το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Ώρα 17:οο Για την Ασπίδα ξεκινάνε το παιχνίδι οι Κουτσογιάννης, Ασημάκης, Μανδαλάκης, Τσιαβές και Παπαδάκης.

Ώρα 17:18 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να ελέγχει τον ρυθμό και με όπλο την άμυνα να προηγείται με εφτά πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Πιερικός Αρχέλαος 17-10.

Ώρα 17:44 Ημίχρονο στο Εύμοιρο, σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, με την Ασπίδα να προηγείται με τρεις πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Πιερικός Αρχέλαος 31-28.

Ώρα 17:47 Πάμε και στα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής σιγά σιγά. Τη Νεάπολη υποδέχεται στην Κομοτηνή η ΑΕ Κομοτηνής, με στόχο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της πρεμιέρας. Αντίθετα ο ΓΑΣ αγωνίζεται στην Περαία με το Ζέφυρο, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, έχοντας όμως την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της πρεμιέρας.

Ώρα 17:51 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον τέταρτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής: Ορφέας Ν. Σκοπού – Μακεδονικός, Ν. Μουδανιά – Αστέρας Καβάλας, Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη, Αγία Βαρβάρα – Παναθλητικός, Χαλκηδόνα – Ίκαροι Σερρών, Ιωνικός Ιωνίας – Μαντουλίδης.

Ώρα 17:56 Διαιτητές στην Κομοτηνή είναι οι Καλογερόπουλος (Μαγνησίας) και Χατζημπαλίδης (Κεντρικής Μακεδονίας), ενώ στην Περαία οι Κέτουλας και Δολγύρας (Μαγνησίας).

Ώρα 18:00 Πεντάδες στην Κομοτηνή. Για την ΑΕ Κομοτηνής ξεκινάνε το παιχνίδι οι Χονδόπουλος, Λεχούδης, Κουτσοβασίλης, Καραμπέκης και Παλλάκης, ενώ για τη Νεάπολη οι Νικολαΐδης, Αποστολίδης, Χύτας, Ζεϊμπέκης και Δημητρόπουλος.

Ώρα 18:10 4’51” πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και η ΑΕ Κομοτηνής προηγείται της Νεάπολης με 11-4.

Ώρα 18:15 Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα κάποια επικοινωνία και ενημέρωση με την Περαία. Μόλις μάθουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε.

Ώρα 18:18 Τέλος της τρίτης περιόδου στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να προηγείται με έξι πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Πιερικός Αρχέλαος 48-42.

Ώρα 18:20 Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος στην Κομοτηνής, με τη γηπεδούχο ομάδα να προηγείται με ένα πόντο. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη 14-13.

Ώρα 18:28 6’35” για το τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο και η Ασπίδα προηγείται με 55-44.

Ώρα 18:33 4’13” για το τέλος στο Εύμοιρο, Ασπίδα Ξάνθης – Πιερικός Αρχέλαος 62-46.

Ώρα 18:36 3’50” για το ημίχρονο στην Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη 21-28.

Ώρα 18:38 Γρήγορο 6-0 σε τριάντα δευτερόλεπτα για την ΑΕ Κομοτηνής που μειώνει σε 27-28.

Ώρα 18:47 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται πίσω στο σκορ με ένα καλάθι. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη 33-35.

Ώρα 18:48 Τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με όπλο την πολύ καλή της άμυνα. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Πιερικός Αρχέλαος 72-51.

Ώρα 18:51 Τέλος του ημιχρόνου και στην Περαία, με τον ΓΑΣ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή 37-21.

Ώρα 18:53 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξιδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:55 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:57  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:59 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:10 6’10” πριν το τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη 43-39.

Ώρα 19:15 3’19” για το τέλος της τρίτης περιόδου και η ΑΕ Κομοτηνής προηγείται για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά. ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη 50-39.

Ώρα 19:25 Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με εννέα πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη 56-47.

Ώρα 19:35 Πέντε λεπτά για το τέλος στην Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη 63-54.

Ώρα 19:38 3’49” πριν το τέλος στην Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη 63-58.

Ώρα 19:45 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνής, με την ΑΕ Κομοτηνής να παίρνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη 73-62.

Ώρα 19:52 Τέλος του αγώνα και στην Περαία, με τον ΓΑΣ να γνωρίζει την ήττα από τον Ζέφυρο. Τελικό αποτέλεσμα: Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή 73-47

Ώρα 19:55 Θυμίζουμε ότι το αγώνα προσέφεραν η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης», η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab  και οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για την αναμέτρηση της Ασπίδας με τον Πιερικό Αρχέλαο και την πρώτη νίκη της ομάδας της Ξάνθης, καθώς και τη δεύτερη αγωνιστική και την προσπάθεια των δύο ομάδων της Κομοτηνής στο πρωτάθήμα της Γ΄ Εθνικής. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθεί ρεπορτάζ  από τις τρεις αναμετρήσεις και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία των δύο πρωταθλημάτων…