LIVE από το γήπεδο του ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός 2-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ετερη ομάδα της Θράκης, η Δόξα Προσκυνητών, έχει ρεπό αυτήν την Κυριακή.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε το επόμενο διάστημα την εξέλιξη στην αναμέτρηση Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πριν ξεκινήσουμε όμως με τα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς της αποψινής μετάδοσης.

Ώρα 14:10 Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:14 Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:18 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:22 Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ώρα 14:26 Χορηγός της σημερινήςαγωνιστικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:30 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:36 Έχουμε τις συνθέσεις του αγώνα, από το γήπεδο του ΑΟΞ. Πάμε να δούμε πρώτα την ενδεκάδα της ομάδας της Ξάνθης. Για τον Ορφέα, λοιπόν, ξεκινούν οι: Ρούφος, Τορμανίδης, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Μουμίν Ογλού.

Ώρα 14:39  Πάμε και στην ενδεκάδα του Εορδαϊκού για σήμερα: Στόικος, Νικολαΐδης, Δινοβίττης, Σαββίδης, Λιάμης, Μπαλίτσας, Χαραλαμπίδης, Μπίκος, Ίβιτς, Ιωαννίδης, Μαυροματίδης.

Ώρα 14:44 Ας περάσουμε και στους αναπληρωματικούς των δύο ομάδων. Στον πάγκο για τον Ορφέα Ξάνθης κάθονται οι Τζαμπάζ Χαλήλ, Μόσχος, Πασχαλάκης, Αθανασίου, Χαραλαμπίδης, Λαζαρίζης, Καρά Αλή.

Ωρα 14:47  Για τον Εορδαϊκό αναπληρωματικοί είναι οι  Καλλογιαννίδης, Τάβα, Εντσό, Βλαδίκας, Περσίδης, Μυροφωτίδης, Λιάτης

Ωρα 14:50  Θυμίζουμε ότι η έτερη ομάδα της Θράκης, η Δόξα Προσκυνητών, έχει αυτήν την αγωνιστική ρεπό

Ώρα 14:54 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης στη Ξάνθη θα είναι ο Παρχαρίδης, με βοηθούς τους Χατζηνάκος και Κουβαλάκης ,από τον σύνδεσμο Δράμας.

Ωρα 14:58  Τώρα έχουμε την είσοδο των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 15:00 Πάμε για την σέντρα στο γήπεδο του ΑΟΞ, ακριβώς στην προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα.

1′ Εναρξη της αναμέτρησης

4′ Πρώτη καλή φάση για τον Ορφέα, Γύρισμα του Τορομανίδη, σουτ του Βασίλη Καραγκιόζη, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

5′ Από το κόρνερ έγινε μια κεφαλιά  από τον Μακράκη, με την μπάλα να περνάει για λίγο άουτ.

11′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα, με τον Θοδωρή Τορομανίδη, που έγινε αποδέκτης μια βαθιάς μπαλιάς από την άμυνα, κατέβασε σωστά τη μπάλα σούταρε με το δεξί έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

14′  Γκοοοοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Αντεπίθεση με τον Μουμίν Ογλού για τον Ορφέα, ο οποίος πέρασε δύο αντίπαλους, έσπασε στο Γιάννη Καραγκιόζη, ο οποίος από το ύψος του πένλτι έκανε το 1-0! Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός 1-0!

16′ Με το δεκαπεντάλεπτο να έχει συμπληρωθεί, ο Ορφέας προηγείται στο σκορ με 1-0, μπροστά, δυστυχώς, σε λιγοστούς φιλάθλους, αφού στο γήπεδο βρίσκονται κάτι περισσότερο από 100 φίλαθλοι.

18′ Πρώτη ευκαιρία του αγώνα για τον Εορδαϊκόι, Λάθος του Κατρανίτσα, στα αριστερά, κλέψιμο του Μαυροματίδη, ο οποίος έσπασε στον Χαραλαμπίδη, και αυτό στον Μπίκο, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει ψηλά άουτ.

22′ Εκτέλεση κόρνερ με πάσα και ένα-δύο Καραγκιόζη – Τορομανίδη, με τον τελευταίο να κάνει τη πάσα και τον Μπουνταγκίδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή!

28′ Ευκαιρία για τον Εορδαϊκό, με τον Χαραλαμπίδη να σουτάρει, αλλά να μην ανησυχεί καθόλου τον Ρούφο, που μπλόκαρε εύκολα.

32′ Ο Μπίκος έσπασε στον Ίβιτς, ο οποίος έκανε το σουτ από τη μικρή περιοχή, με τον Ρούφο να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια.

35′ Ο Τορομανίδης έκανε το «μπάσιμο» στην περιοχή, έσπασε στο Ξαντινίδη, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν κατάφερε να σκοράρει.

38′ Γκολ για τον Εορδαϊκό! Δυνατό σουτ του Ίβιτς έξω από την περιοχή, που στόχευσε στην κλειστή γωνία του Ρούφου, τον νίκησε και έκανε το 1-1. Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός 1-1.

40′ Πρώτη αλλαγή για τον Ορφέα. Ο Τορομανίδης αποχωρεί και τη θέση του παίρνει ο Τζαμπάζ Χαλήλ.

41′ Ανατροπή του Μαυρόπουλου εντός της περιοχής, διαμαρτυρίες από τον Ορφέα για πέναλτι, αλλά τελικά ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στο παίκτη του Ορφέα, για θέατρο.

45+2′  Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο του ΑΟΞ. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός 1-1

Ώρα 15:48 Θυμίζουμε ότι αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:51 Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ

Ώρα 15:53 Να αναφέρουμε και τα αποτλέσματα των άλλων αγώνων για τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που βρίσκονται επίσης στην ανάπαυλα. Έχουμε, λοιπόν: ΦΑΣ Νάουσα-ΑΟ Καρδίας  0-1 , Καβάλα-Δόξα Δράμας  0-1, ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου-Νέστος Χρυσούπολης  0-1, Μακεδονικός Φούφα-Απόλλων Παραλιμνίου  1-0, Αλμωπός Αριδαίας-Καμπανιακός  0-0, Ορφέας Ξάνθης-Εορδαϊκός  1-1,  ΑΠΕ Λαγκαδά-Απόλλων Καλαμαριάς  0-2. Ρεπό: Δόξα Προσκυνητών

Ώρα 15:55 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:57 Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ώρα 15:59 Χορηγός της σημερινήςαγωνιστικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 16:01 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:03 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στον αγώνα Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός.

46′  Πρώτη αλλαγή του Εορδαϊκού, αποχωρεί ο Ζινοβίττης και τη θέση του παίρνει ο Εντσό.

47′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Εορδαϊκό. Ο Χαραλαμπίδης αποχωρεί τραυματισμένος από το γήπεδο και τη θέση του παίρνει ο Τάβα.

59′ Τα δύο αδέρφια Καραγκιόζη, εκτέλεσαν  με πάσα ένα κόρνερ, ο Γιάννης σέντραρε, με τον Ξαντινίδη να παίρνει τη πρώτη κεφαλιά, τη μπάλα να καταλήγει στο Μπουνταγκίδη, το σουτ του οποίου έφυγα πάνω από τα δοκάρια.

60′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα, ο Λαζαρίδης παίρνει τη θέση του Ξαντινίδη.

Την ίδια στιγμή έχουμε αλλαγή του σκορ στην Καβάλα, όπου ο Γιαλούσης σκόραρε και έγραψε το 1-1 στον αγώνα Καβάλα – Δόξα Δράμας.

64′ Γκοοοοοολ για τον Ορφέα! Ωραία συνεργασία και ένα – δύο Λαζαρίδη και Μουμίν Ογλού, με τον πρώτο να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής και να νικάει τον Στόικο για να κάνει το 2-1. Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός 2-1!

68′ Φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Νικολαΐδη.

 

70′ Αποχωρεί ο Μπίκος και τη θέση του παίρνει ο Καλλογιαννίδης.

76′ Σέντρα του Μουμίν Ογλού, ο Μπουνταγκίδης στην κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα να κάνει το 3-1.

78′ Ωραία συνεργασία Λαζαρίδη και Μουμίν Ογλού, με τον τελευταία να νικάται από τον Στόικο.

81′ Κόκκινη κάρτα στον Ιωαννίδη, για τις αψιμαχίες που ακολούθησαν ενός φάουλ που έγινε από τον Καραγκιόζη Γιάννη, για το οποίο κιόλας ο παίκτης του Ορφέα αντίκρισε εξίσου την κίτρινη κάρτα του διαιτητή!

84′ Τελευταία αλλαγή για τον Ορφέα, με τον Μόσχο να παίρνει τη θέση του Βασίλη Καραγκιόζη.

 

88′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό! Ο Ίβιτς μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια, βρέθηκε μόνος του σε θέση τετ α τετ με τον Ρούφο, που όμως τον νίκησε και διατήρησε το 2-1 υπερ του Ορφέα!

90′ Γκολ για τον Εορδαϊκό. Σουτ έξω από τη περιοχή του Καλλογιαννίδη, που έγινε δέκτης μιας βαθιάς μπάλιας, σούταρε και ισοφάρισε για τον Εορδαϊκό. Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός 2-2!

90′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ορφέα που προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ του Εορδαϊκού, με τον Λαζαρίδη να προσπαθεί να νικήσει τον Στόικο με μια εξαιρετική ενέργεια, αφού έκανε το ψαλιδάκι στην κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλκα, ο οποίος με δυσκολία απέκρουσε τη μπάλα.

90+3′  Τέλος του αγώνα στο Γήπεδο του ΑΟΞ! Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός 2-2!

Ώρα 16:55 Κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης στον Μακράκη! Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο παίκτης του Ορφέα πιθανώς τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί για ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που δεν δόθηκε στο 90′ και προς έκπληξή του αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα!

Ωρα 16:58  Θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο για όσα έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά την λήξη του. Πάμε πριν κλείσουμε να αναφέρουμε άλλη μια φορά τους χορηγούς της μετάδοσης.

Ώρα 17:03 Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:07 Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 17:11 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής ήταν το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:14 Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ώρα 17:17  Χορηγός της σημερινής αγωνιστικής ήταν τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 17:20 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης ήταν η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 17:25  Αυτά από το γήπεδο του ΑΟΞ. Ο Ορφέας ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Εορδαϊκό, που ομολογουμένως στάθηκε και λίγο τυχερός, αφού το γκολ του επιτεύχθηκε σχεδόν 2 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία με ένα κλικ ΕΔΩ. Μείνετε στο ThrakiSportS, καθώς ακολουθεί ρεπορτάζ από τον αγώνα!