Γ’ Εθνική: Ρεπό η Δόξα Προσκυνητών, υποδέχεται Εορδαϊκό ο Ορφέας Ξάνθης (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το απόγευμα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά από 2 εβδομάδες, αφού την προηγούμενη είχαμε αγώνες κυπέλλου με τις δύο ομάδες της Θράκης να πάιρνουν την πρόκριση και να συναντώνται μεταξύ τους στην Ξάνθη στην δεύτερη φάση.

Για την αγωνιστική αυτή η Δόξα Προσκυνητών που έχει 4 βαθμούς θα κάνει το ρεπό της, ενω ο Ορφέας Ξάνθης που έχει 6 βαθμούς φιλοξενεί στο γήπεδο του ΑΟΞ τον με οικονομικά προβλήματα Εορδαϊκό που έρχεται σε λιγότερο από ένα μηνα για τρίτη φορά στην Θράκη όπου εχει 2 ηττες από την Δόξα Προσκυνητών και μετά το καλο του ξεκίνημα έμεινε στους 4 βαθμούς.

Ο Ορφέας Ξάνθης θέλει στο εντός έδρας αυτό παιχνίδι του να επανέλεθει στις νίκες μετά την 2η αγωνιστική που νικησε 3-2 τον Μακεδονικό Φούφα και να ανέβει και άλλο βαθμολογικά γιατί αυτή την στιγμή αν και πέμπτος ο Ορφέας απέχει μολις 3 βαθμούς από τον τελευταίο Καμπανιακό. Εντός έδρας ο Ορφέας σε δυο παιχνίδια εχει 1 νικη με Μακεδονικό και μια βαριά ηττα από την πρωτοπόρο Δόξα Δράμας με 0-3, ενω εκτός έδρας εχει 3 λευκες ισοπαλίες με Καρδία, Καβάλα και Παραλίμνι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής που ξεχωριζει το ντερμπι της Καβάλας με την Δόξα Δράμας (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00, απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS): Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός, Καβάλα – Δόξα Δράμας, Α.Ε. Ποντίων – Νέστος Χρυσούπολης, Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Παραλιμνίου, Αλμωπός Αριδαίας – Καμπανιακός, Νάουσα – Α.Ο. Καρδίας, ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Καλαμαριάς, ενω ρεπό έχει η Δόξα Προσκυνητών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 19 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ