Σε δυο Εθνικές κλήθηκε ο Βαγγέλης Αραμπατζής!

 

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, και άλλοτε μεγάλου αστερα του χάντμπολ στην Ελλάδα Νίκου Γραμματικού είναι και πάλι ο Βαγγέλης Αραμπατζής.

Ο εβρίτης αθλητής του ΠΑΟΚ, θα βρεθεί στην διπλή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών Βορείου κλιμακίου, την Δευτέρα 24 Οκτώβρη, με την πρωινή προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στις 10:30 το πρωί και την απογευματινή στις 18:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Βέβαια ο Αραμπατζής, πάει και την προηγούμενη στο «Σπίτι του Χάντμπολ» της Μίκρας, αυτή την φορά για να προπονηθεί με το αντίστοιχο κλιμάκιο της Εθνικής Νέων, στις 10:30 το πρωί, υπό τις οδηγίες του Στέλιου Σεϊρεκίδη.

Αναλυτικά οι κλήσεις για την Εθνική Βορείου κλιμακίου της Ανδρών είναι: Αραμπατζής, Λοίζος, Παλάσκας, Παπαδόπουλος, Νικολαϊδης, Τσίλης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης, Μιχαηλίδης, Αποστολίδης, Μπουκοβίνας, Δομπρής, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Σεϊρεκίδης, Κράλλης (Αερωπός Έδεσσας), Δέσπος (ΧΑΝΘ).

Οι ομαδα των Νέων: Αραμπατζής, Αποστόλου, Γιαννακίδης, Τσεσμετζίδης (ΠΑΟΚ), Αποστολίδης, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Παπαδόπουλος, Πλατής, Τσαμήτρος (ΧΑΝΘ), Μιμίκος, Σαμαράς (Κένταυρος), Χαραλαμπίδης (Αρίων), Παπάζογλου (Δράμα), Ραντζέλοβιτς, Εγγλέζος (Αρχέλαος), Λιούμης, Αθανασίου, Θεοδωρόπουλος, Βαφείδης (Αερωπός), Ντουλματζής, Τσαμεσίδης, Αλμπανίδης (Φοίβος).