Για τους πρώτους της βαθμούς στα Χανιά ταξίδεψε η Ξάνθη στην Κρήτη (18.15, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά την νίκη-έκπληξη της 7ης αγωνιστικής και την πρωτη της φετινής σεζόν επικρατώντας 2-1 του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου, η Ξάνθη δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός εδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά του Γιώργου Παράσχου στα Χανιά.

Η ομάδα του Ραντβάν Λουτσέσκου μετά το ανέλπιστο για πολλούς τρίποντο στην Λεωφόρο, μάλιστα το δεύτερο συνεχόμενο στην Λεωφόρο, ανέπνευσε βαθμολογικά αφού είχε πέσει στην τελευταία θέση και στα Περιβόλια στοχέυει σε νέο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο καλό και φέτος αλλά και κακό της δαίμονα Πλατανιά.

Η Ξάνθη που έχει πέντε βαθμούς μετα την μεγάλη αυτη νικη, σε τρια παιχνιδια εκτός Πηγαδίων έχει μια νικη (2-1 ΠΑΟ), μια ισοπαλια (0-0 ΠΑΟΚ) και μια ήττα (1-4 ΑΕΚ) με τα τέρματα να ειναι 3-5. Και τα τρια της πάντως τερματα στο πρωτάθλημα τα εχει πετυχει εκτός έδρας.

Πλήγμα για τον Ρουμανο τεχνικό αποτελεί ο τραυματισμός του γαλλοαλγερινού επιθετικού του Σολτάνι, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα, όπως και του Χατζητερζόγλου. Επιστρέφουν οι Γουάλας και Παπαγεωργίου που προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στην αποστολή των φιλοξενούμενων, ενω εκτός αποστολής έμεινε ο Σέρβος μέσος Λάζιτς.

Από την άλλη ο Πλατανιάς που “έχασε” την παρθενιά στην Τρίπολη γνωρίζοντας την πρωτη του ήττα με 2-0 από τον Αστερα του Ελευθερόπουλου, έχοντας ωστόσο πολλά παραπονα από την τριάδα των διαιτητων, θελει να συνεχισει την θετικη παραδοση που εχει απέναντι στους Θρακιώτες και να κανει το πέντε το πέντε εναντίον τους. Ο Πλατανιάς που συνολικα εχει 8 βαθμούς, στα Περιβόλια έχει σε 2 αγώνες μια νικη (3-2 Λεβαδειακό) και μια ισοπαλια (0-0 Παναιτωλικό).

Για την ομαδα των Παρασχου και Γκουτσίδη τιμωρημένος ειναι ο πρωην του Πανθρακικόύ Στάθης, αλλά και ο πρώτος σκόρερ μαζί με τον Γιακουμάκη, Μανούσος αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό και έμεινε επίσης εκτός αποστολής. Για την θεση του υποψηφιοι είναι οι Θρακιωτες Θανάσης Ντίνας και Τσουράκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ -ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ