Ζωντανεύουν το Σάββατο στην Ορεστιάδα οι αναμνήσεις από το «εμβληματικό δίδυμο» Μίμης Δομάζος – Αντώνης Αντωνιάδης

 

«Μίμης Δομάζος-Αντώνης Αντωνιάδης: το εμβληματικό δίδυμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου» είναι ο τίτλος εκδήλωσης που διοργανώνει το βράδυ του Σββάτου το Κέντρο Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού του Δήμου Ορεστιάδας (ΚΠΑΑΔΟ).

Ομιλητές που θα την πλαισιώνουν είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές φυσικά πέρα από τους Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη, ο αλεξανδρουποίτης παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νίκος Αλαβάντας και ο εβρίτης στην καταγωγή γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων και πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Βαφειάδης.

Αποτέλεσμα εικόνας για δομάζος αντωνιάδηςΗ εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 το απόγευμα του Σαββάτου (22 Οκτωβρίου), στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο με συντονιστή τον δημοσιογράφο και περιφερειακό σύμβουλο Σταύρο Παπαθανάκη, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το αυτοβιογραφικό βιλίο του «στρατηγού» Μίμη Δομάζου που προσφατα κυκλοφόρησε, αλλά και το βιβλίο «Ο Ψηλός» του Αντώνη Αντωνιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος έχει αγωνισθεί στα γήπεδα της ΕΠΣ Έβρου φορώντας την φανέλα του Άρδα Καστανεών, όταν υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στην περιοχή.

Μάλιστα στην εκδήλωση αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν τότε στο τοπικό πρωτάθλημα του Έβρου και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Αντωνιάδη, οπότε οι αναμνήσεις θα ζωντανέψουν…

%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%82-2