Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τις ομάδες K20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο 22-23/10 για το πρωταθλημα Κ20, K17 και K15.

Για το πρωτάθλημα νέων Κ20 όπου η Ξάνθη του Κώστα Προδρομίτη δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα την Κυριακή  στις 11.30 στο γήπεδο Μάλεμε Χανιών θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά με στοχο την πρωτη της νικη στο πρωτάθλημα για την 8η αγωνιστική. Διαιτητές θα είναι οι Γιουματζίδης, Κολοκοτρώνης και Βερυκάκης από την ΕΠΣ Χανίων.

Το προγραμμα της 8ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνιδια Πλατανιάς-Ξανθη, ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα, ΑΕΚ-Πανιώνιος, Λεβαδειακός-Παναιτωλικός, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης, Ηρακλής-Ατρόμητος, Βέροια-ΠΑΟ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ17 στον Βόρειο Όμιλο την Κυριακή(23/10) στις 10.30 η Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελη ταξιδέυει στην Κέρκυρα όπου στο γήπεδο Κανονιου θα αντιμετωπίσει για την 6η αγωνιστική την τοπική ομάδα με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Διαιτητές θα είναι οι Νικόπουλος, Καββαδιάς, Μαρης από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 6η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα, Βεροια-Ηρακλής, και Ξάνθη- Κέρκυρα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ15 στον Βόρειο Όμιλο η ομαδα πάιδων της Ξάνθης έχει ρεπό για την 2η αγωνιστική.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 2η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα, Βεροια-Ηρακλής ενω ρεπο εχει η Ξάνθη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ