Με απουσίες η αποστολή του Πλατανιά εναντίον της Ξάνθης

 

Η απουσία του Μανούσου και η τιμωρία του Στάθη επιφέρουν αλλαγές στην 11άδα που ετοιμάζει ο Γιώργος Παράσχος για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Βασικά, το ενδιαφέρον στρέφεται σύμφωνα με τα μέσα των Χανίων στο ποιος θα κληθεί από τον Γιώργο Παράσχο να παίξει στη θέση του απόντα Μανούσου. Θα είναι ο Θρακιωτης Θανάσης Τσουράκης που μετά το πρώτο παιχνίδι στην Κέρκυρα δεν του ξαναδόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή, ή θα είναι ο άλλος Θρακιώτης Θανάσης Ντίνας που σε αυτά τα πρώτα ματς της σεζόν βρέθηκε να αποκλείεται μέχρι και από την 18άδα; Ενδεχομένως να είναι και ο Ηλιάδης που δείχνει ένα καλό πρόσωπο στις προπονήσεις και κάποια στιγμή θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει ο προπονητής του.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η οπισθοχώρηση του Αποστολόπουλου και δη στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά και η επαναφορά στην 11άδα του πρωην χαφ του Πανθρακικού Μουνάφο. Κοινώς, ο Πλατανιάς θα αγωνιστεί με τρεις τουλάχιστον αλλαγές στο βασικό του σχήμα.

Πιθανή η 11άδα για τον Πλατανιά θα είναι οι Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνας, Μενδρινός και Γιακουμάκη.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά για την αναμέτρηση με την Ξάνθη:

Μπανανά, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντίντακ, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης, Ντίνας, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ, Τσουράκης, Γιορέντε, Κοκκαλάς, Σωτηρίου.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έκανε την ακόλουθη δήλωση ενόψει του αγώνα της ομάδας του με την Ξάνθη:

«Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ξάνθη έρχεται να μας αντιμετωπίσει με αρκετά καλή ψυχολογία, μετά από τη νίκη της στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι αρκετά σφικτή στην άμυνα, κάτι που έχει αποδείξει κυρίως στα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της.

Όμως και εμείς από την πλευρά μας παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω, ότι αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις που χρειάζεται για να «σπάσουμε» την άμυνά τους και να φτάσουμε στη νίκη».