Σε πάνδημη ατμόσφαιρα το «ύστατο χαίρε» στον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη

 

Πάνδημη ήταν η συμμετοχή της θεσμικής και τοπικής κοινωνίας της Ξάνθης και της Περιφέρειας, χριστιανών και μουσουλμάνων στην κηδεία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

Η οικογένεια και οι συγγενείς του εκλιπόντος, οι πολιτικοί του συνεργάτες, φίλοι και γνωστοί, πολιτικοί από όλους τους χώρους, αιρετοί κάθε βαθμίδας, ο δικηγορικός κόσμος, απλοί πολίτες, πλήθος κόσμου βρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία.

Η κυβέρνηση εκροποσωπήθηκε από την Υφυπουργό Μακεδονίας Θρακης Μ Κολλια Τσαρουχά ενώ παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Επικρατείας Τ. Κουίκ. Η Βουλή εκπροσωπήθηκε από το βουλευτή Χ. Ζεϊμπέκ.Τη ΝΔ εκπροσώπησε επισήμως ο Αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίσης παρόντες ήταν οι περισσότεροι Περιφερειάρχες της χώρας όπως οι Κώστας Μπακογιάννης και Απόστολος Τζιτζικώστας αλλά και ο προκάτοχος του εκλιπόντα, Άρης Γιαννακίδης όπως και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Φώτης Καραλίδης. Τέλος η Τουρκική κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από το Νομάρχη Ανδριανούπολης και η Βουλγαρική από τον Περιφερειάρχη Σμόλυαν.

 

Πηγή:  https://www.xanthi2.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here