Photos: Κλικ από την βράβευση των εθελοντών του Run Greece της Αλεξανδρούπολης

 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με το Τμήμα Στίβου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης βράβευσαν τους εθελοντές του Run Greece της Αλεξανδρούπολης αλλά και τους συνεργαζόμενους φορείς που στηρίζουν σταθερά τον αγώνα, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Νομαρχείου Αλεξανδρούπολης.

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Γερακόπουλος τόνισε την σημαντικότητα του αγώνα για την πόλη, την τεράστια προβολή της μέσα από την δημοσιότητα του αγώνα, όπως και την αμέριστη στήριξη του Δήμου.

Το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπούμπας, εξήρε την στήριξη όλων των τοπικών φορέων στο Run Greece και παρότρυνε την Δημοτική αρχή για βελτιώσεις του σταδίου Φώτης Κοσμάς, με στόχο την άμεση ανάληψη μεγάλων διοργανώσεων στίβου.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜ-Θ Πασχάλης Μπούμπας, χαρακτήρισε την διοργάνωση ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην περιφέρεια μας, το οποίο φέρνει τον κόσμο και τα μικρά παιδιά κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον στίβο.

Ο Έφορος Στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Γιώργος Αλεξιάδης, ευχαρίστησε τα στελέχη του τμήματος, για την μεγάλη προσπάθεια τους να φέρουν το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα, το οποίο κάνει περήφανο την πόλη και τον σύλλογο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜ-Θ Κώστας Πατερόπουλος, ανακοίνωσε τα ρεκόρ του αγώνα. Τις 850 περισσότερες συμμετοχές από την περυσινή χρονιά και τις 100 παρουσίες αλλοδαπών αθλητών, όπως και τον επόμενο στόχο άνω των 4.000 συμμετοχών.

Τέλος ο υπεύθυνος των εθελοντών Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος, τόνισε την σημαντικότητα δράσης όλων των εθελοντικών ομάδων, αλλά και των μεμονωμένων εθελοντών. Επίσης αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και στον τρόπο αντιμετώπισης τους, μέσα από την συνεργασία.

 Οι συνεργαζόμενοι φορείς που βραβεύθηκαν ήταν:

Η Αντιπεριφέρεια Έβρου που στήριξε από την πρώτη στιγμή οικονομικά αλλά και με την χρήση του πανέμορφου Νομαρχείου, τις μέρες του αγώνα.

Ο Δήμος Αλεξ/πολης, η Αντιδημαρχεία Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, η Αντιδημαρχεία Τεχνικών Υπηρεσιών και το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου, για την οικονομική στήριξη, αλλά κυρίως την βοήθεια όλων των υπηρεσιών του τις μέρες προετοιμασίας του αγώνα, αλλά και μετά από αυτόν.

Η  Αστυνομική Διεύθυνση και η Τροχαία Αλεξ/πολης που εξασφαλίζουν την τάξη και ασφάλεια καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και βοηθούν στην εικόνα μιας «καθαρής» από ΙΧ πόλης.

Την  12η Μεραρχία Αλεξ/πολης, η οποία στηρίζει με υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό τον αγώνα.

Ο Εμπορικός σύλλογος Αλεξ/πολης, υποστηρικτής που αναγνωρίζει  τα αθλητικά δρώμενα ως ευκαιρίες οικονομικής ανάκαμψης της περιοχής.

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αλεξ/πολης για την βοήθεια και εξυπηρετήσεις που προσφέρει.

Το ΕΚΑΒ και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα.

Ο Ερυθρός Σταυρός για την ενίσχυση της ασφάλειας υγείας των δρομέων.

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξ/πολης για την υλικοτεχνική βοήθεια.

Η εταιρεία Γερανών-Καραγεωργάκη για την σημαντική στήριξη της τροχαίας για την εκκένωση των δρόμων από ΙΧ.

Η πολιτική προστασία της Περιφέρειας, για την ενίσχυση των επικοινωνιών του αγώνα.

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΜΕΑ Κότινος και ο Σύλλογος Διαβητικών Έβρου, για την συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών του, μεταφέροντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η ERGO Ασφαλιστική για την ασφαλιστική κάλυψη του αγώνα, αλλά και την μουσική επένδυση της Λ.Δημοκρατίας.

Η ομάδα AFRODITIS KANGOO, για την μουσικοχορευτική συμμετοχή στον αγώνα.

Η Α΄θμια και Β’θμια εκπαίδευση Έβρου, το Γραφείο Φ.Αγωγής και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την συμμετοχή των μαθητών και φοιτητών.

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου, το 2ο Σύστημα  Προσκόπων, την ΕΠΟΦΕ, τους Ποδηλάτες του Εθνικού και το 1ο ΕΠΑΛ για την συμμετοχή τους στο ανθρώπινο δυναμικό των εθελοντών του αγώνα.

Ο Σύνδεσμος Κριτών Θράκης, που με την γνώση και εμπειρία δίνουν εγκυρότητα στον αγώνα.

Ο παρουσιαστής του αγώνα Δημήτρης Κολιός, που κατάφερε να σταθεί επάξια σε ένα νέο ρόλο, αντικαθιστώντας την γνωστή φωνή του Γιάννη Μαμουζέλου.

Τέλος βραβεύθηκε ο υπεύθυνος των εθελοντών Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος, ο οποίος την μέρα του αγώνα καταφέρνει να συντονίζει 200 και πλέον εθελοντές με μεγάλη επιτυχία.

 Αμέσως μετά ακολούθησαν ατομικές βραβεύσεις των εθελοντών και ανανεώθηκε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο του 2017. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις…