Volley League: Άσχημα μαντάτα για Γκόμεζ, ανακοίνωση για τον τραυματισμό του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Ερνάντο Γκόμεζ δεν ήταν αυτό που ήλπιζε ο ιδιος αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Οι θετικές εκτιμήσεις των γιατρών το βράδυ της Κυριακής, όταν του έκαναν ανάταξη του ώμου του μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, δεν επιβεβαιώθηκαν και χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, στην καλύτερη των περιπτώσεων ο άσος από την Βενεζουέλα θα είναι έτοιμος στις αρχές του 2017.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ, ο Γκόμεζ θα χρειαστεί έναν μήνα θεραπεία για να μπει σιγά σιγά στο παρκέ και άλλον έναν μήνα θεραπεία και προπόνηση έτσι ώστε να μπορέσει να δοκιμάσει να αγωνιστεί. Κι εδώ τώρα οι πρωταθλητές καλούνται να πάρουν την απόφαση αν θα τον περιμένουν (με το όποιο ρίσκο) ή αν θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Γκόμεζ θα απουσιάσει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Αλεξανδρούπολη και τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ στην ορεστιάδα ενώ μέχρι τότε προφανώς δεν θα έχει έρθει και αντικαταστάτης του, στην περίπτωση που επιλεγεί αυτή η λύση.

Στο μεταξύ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (που πρόπερσι είχε ενδιαφερθεί για να τον φέρει στον Έβρο) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και εύχεται καλή ανάρρωση στον Γκόμεζ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το ΤΑΑ του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης  θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του  προς την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην ομάδα μας στο πλαίσιο της διεξαγωγής των αγώνων για το League Cup.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ολόθερμες ευχές μας προς τον αθλητή Ερνάντο Γκόμεζ για καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.»