Super League: Τρεις οι τραυματίες στην Ξάνθη από το ματς της Λεωφόρου, άσχημα τα πράγματα για Σολτάνι

 

Με τρία προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά στην Κρήτη. Οκάν Χατζητερζόγλου και Τζόρτζιε Λάζιτς ακολούθησαν την Τρίτη ατομικά προγράμματα καθώς αποκόμισαν μικροτραυματισμούς από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ πιο σοβαρά είναι τα πράγματα για τον Καρίμ Σολτάνι.

«Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της ομάδας υποβλήθηκε σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας δείχνουν ότι θα μείνει εκτός υποχρεώσεων για το προσεχές διάστημα λόγω της ρήξη του έσω πλαγίου συνδέσμου», επισημαίνει το επίσημο δελτίο Τύπου της Ξάνθης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιβεβαιώνονται οι αρχικές εκτιμήσεις που είχαν γίνει στο ThrakiSportS για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και αυτό σημαίνει ότι ο Σολτάνι θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα.

Μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Super League και την πρώτη φετινή νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, η Ξάνθη είχε ρεπό την Δευτέρα και επέστρεψε στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης. Έχοντας 5 βαθμούς και από την 10η θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΛ, η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και στο επόμενο παιχνίδι, αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια. Αφού πρώτα άκουσαν τις παρατηρήσεις του προπονητή στο βίντεο από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησαν με ασκήσεις προθέρμανσης, passing game, παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει την προσοχή των παικτών στην επερχόμενη αναμέτρηση.