Οριστική (νέα) αναβολή στην πρεμιέρα της Football League! Με Καλλιθέα την ερχόμενη Τρίτη το πρώτο επίσημο ματς του Πανθρακικού

 

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που υπήρχαν από το πρωί της Τρίτης και οδηγείται οριστικά σε νέα αναβολή η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί πλέον ο Πανθρακικός στην Σπάρτη το προσεχές Σάββατο.

Είναι άγνωστο αν η σέντρα θα πραγματοποιηθεί έστω το άλλο Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Οκτωβρίου ή αν θα πιάσουμε Νοέμβριο. Πάντως, η επίσημη πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πανθρακικού θα γίνει την άλλη εβδομάδα, αλλά όχι για το πρωτάθλημα.

Η επόμενη εβδομάδα είναι εβδομάδα κυπέλλου και ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Καλλιθέα για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου του. Έτσι, μετά από τόσες αναβολές, η επίσημη πρώτη για τον Πανθρακικό θα γίνει εντός έδρας για το Κύπελλο την ερχόμενη Τρίτη.

Μάλιστα, θα γίνει απέναντι στην ομάδα που πρωτοστάτησε στην νέα αναβολή, καταθέτοντας μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα για να διασφαλίσει ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει.