ΕΣΠΕΘΡ: Ικανοποίηση από το γεμάτο κλειστό γυμναστήριο στη «βολεϊμάνα» του Σουφλίου

 

Ίσως για τους ανθρώπους του ΑΣΑ Έβρου Σουφλίου είναι κάτι σύνηθες, αλλά το γεγονός ότι και τη νέα σεζόν ο κόσμος δείχνει να είναι κοντά στις ομάδες βόλεϊ της πόλης είναι κάτι που ικανοποιεί τους πάντες.

Όπως μαρτυρά και η φωτογραφία του Βασίλη Κάλλη, ο κόσμος γέμισε το κλειστό γυμναστήριο στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν το περασμένο Σάββατο, την αναμέτρηση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών ανάμεσα στον ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου και τον ΑΟ Ορεστιάδας.

Μάλιστα με τον τρόπο αυτόν «εγκαινιάστηκε» και το ανακαινισμένο γήπεδο, αφού όλο το καλοκαίρι έγιναν από τη νέα διοίκηση της ομάδας πολλές εργασίες καλλωπισμού και βελτίωσης των εγκαταστάσεων. Ο κόσμος δείχνει να είναι κοντά στην ομάδα και ας έχει υποχρεώσεις μόνο σε περιφερειακό επίπεδο.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και το προσεχές Σάββατο, οπότε και θα διεξαχθεί πάλι στο Σουφλί η νοκ άουτ αναμέτρηση για την δεύτερη φάση ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, που απέκλεισε στο άλλο παιχνίδι της πρώτης φάσης τις Αμαζόνες Μαΐστρου.

Άλλωστε το Σουφλί αποτελεί κλασική… βολεϊμάνα. Αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι ο Σάκης Μουστακίδης, ο Κώστας Δεληκώστας, ο Νίκος Μούχλιας, ο Παναγιώτης Τσιακμάκης και πιο παλιά ο Καλούδης Αλεξούδης έχουν όλοι καταγωγή από το Σουφλί…