Volley League: 24 ώρες μετά την πρεμιέρα με τον Ηρακλή η επίσημη παρουσίαση του νέου ΑΟ Ορεστιάδας στο κοινό του

 

Την προσεχή Κυριακή και ώρα 20:30 στο καφέ Soul της Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας που λίγες ώρες νωρίτερα θα έχει φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή για την 1η αγωνιστική.

Οπως σχολιάζει και το volleyplanet, αν και οι παρουσιάσεις των ομάδων είθισται να γίνονται πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της χρονιάς, ο ΑΟΟ πρωτοπορεί καθώς ανακοίνωσε την παρουσίαση της φετινής ομάδας λίγες ώρες μετά το πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος και τον αγώνα του στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον “Γηραιό”.

Βέβαια, υπήρχε και λόγος που δεν μπορούσε να γίνει προηγουμένως η παρουσίαση αφού ως γνωστόν άργησε σχετικά να έρθει στην ορεστιάδα ο Γερμανός τεχνικός της Μίχαελ Μέρτεν ενώ και η ενσωμάτωση των ξένων έγινε με… δόσεις αλλά και τελευταίας στιγμής ανακατατάξεις. Και όταν έγινε, πλέον ο ΑΟΟ έλειπε στο εξωτερικό για φιλικά.

Η διοίκηση των “πράσινων” έχοντας προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του ρόστερ, σε ειδική εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο γνωστό καφέ της πόλης, θα παρουσιάσει τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, τον επίσης νεοαποκτηθέντα γερμανό τεχνικός, ενώ θα ακολουθήσει και πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου όπου θα αναφερθούν οι στόχοι και τα πλάνα του ΑΟ Ορεστιάδας εν όψει της εξαιρετικά δύσκολης αγωνιστικής περιόδου.