Με το μυαλό σε Γκόμεζ οι δηλώσεις Καλμαζίδη και Μουστακίδη

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης αλλά και αυτός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης στις δηλώσεις τους στάθηκαν στον τραυματισμό του Γκόμεζ, παρά στην νικη του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ.

Ο Μουστακίδης τόνισε: «Περαστικά στον Γκόμεζ. Εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό. Ο ΠΑΟΚ έχει φτιαχτεί για άλλους στόχους και η ομάδα μου για άλλους. Χρειαζόμαστε παιχνίδια και αυτοί οι αγώνες στο Λιγκ Καπ μας βοήθησαν πολύ. Θέλουμε δουλειά και βελτίωση σε σερβίς, μπλοκ – άμυνα και στην ταχύτητα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Μας μένει μία εβδομάδα για να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα».

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στο Final 4 του Λιγκ Καπ, αλλά ο τραυματισμός του Ερνάντο Γκόμεζ άφησε πικρή γεύση στην ομάδας. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ωστόσο τόνισε ότι όλη η ομάδα βρίσκεται στο πλευρό του.

«Δυστυχώς ο τραυματισμός του Γκόμεζ δε μας αφήνει να χαρούμε την πρόκριση. Δεν ήταν τόσο εύκολη η επικράτηση όσο φαίνεται. Παίξαμε καλό μπλοκ – άμυνα, παίξαμε σοβαρά και δεν κάναμε λάθη. Ο τραυματισμός του Γκόμεζ έρχεται σε άσχημη στιγμή που η ομάδα είχε αρχίσει να βρει αυτοματισμούς και να παίζει καλά. Ο Γκόμεζ δεν έχει τυχαίο ρόλο στην ομάδα. Κατ΄αρχήν του εύχομαι περαστικά. Ολη η ομάδα είναι στο πλευρό του. Ο αθλητισμός τα έχει αυτά και όσοι είναι μέσα σε αυτόν οφείλουν να αντιμετωπίζουν τις ατυχίες. Θα περιμένουμε τις εξετάσεις ώστε να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Οι γιατροί είπαν πως πρέπει να υποχωρήσει λίγο το αιμάτωμα για να γίνει η αξονική. Θα περιμένουμε 2-3 μέρες. Μέχρι τότε υπομονή».