Γ’ Εθνική: Ο απολογισμός των Θρακιωτών στους κυριακάτικους αγώνες του Κυπέλλου

 

Συνεχίστηκε η αγωνιστική δραστηριότητα για τους Θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές στους αγώνες κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Με αρκετούς από τους “Θρακιώτες” να μένουν στο πάγκο αφού οι προπονητές τους έκαναν αρκετές αλλαγές στις ενδεκάδες τους, από τις συμμετοχές αυτών ξεχωρίζουν αυτές των παιχτών του Νέστου Χρυσούπολης Νίκου Βαλαβανόπουλου που σκόραρε δις σε πέναλτι στο φινάλε και στα πέναλτι, όπως  του Στέλιου Λάσπατζη που μείωσε στο 2-0 κρατώντας την ομαδα του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Kαμπανιακός- Νέστος Χρυσούπολης 4-5 πεν. (3-3 κανονικός αγώνας και παράταση): Με τον Μπουλγκούρα να μην αγωνίζεται στο ματς και τους Παυλακάκη και Λάσπατζη βασικούς με το δευτερο μαλιστα να μειωνει σε 2-1 ο Νέστος πέτυχε μεγαλη πρόκριση στα πέναλτι επί του Καμπανιακού. Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος που μπήκε ως αλλαγη ισοφαρισε με πέναλτι σε 3-3 και σκοραρε και στην διαδικασια των πέναλτι.

Καλαμαριά-Δόξα Δράμας 1-0: Δεν τα καταφερε η ομαδα του Κομοτηναίου Κώστα Βασιλακάκη που ηττηθηκε από του Πόντιους του πρωην προπονητη του Πανθρακικού Δημητρη Καλαϊτζιδη. Απο την Καλαμαρια βασικος ήταν ο πρωην της Ξανθης Ζωτος, ενω απο την Δοξα που δεν αγωνιστηκαν οι Iγκορ, Σουανης και Δουμανης βασικοι ηταν οι Σικαλιας, Μαρκόπουλος και Γκαραγκλιδης.

ΠΑΟ Βάρδας – Αιολικός 2-3: Την ρεβανς για την ηττα του στο πρωταθλημα πήρε ο Αιολικος του Εβρίτη Αρθούρου Αμπραχαμιάν που ωστοσο δεν αγωνιστηκε στο παιχνιδι.

Ατσαλενιος-Ερμής Ζωνιανών 2-1: Με τον Εβρίτη Θάνο Τοπούζη να καθεται στον παγκο για να ξεκουραστει από τον κ. Πετρακη ο Ερμής αποκλειστηκε από τον Ατσαλενιο στο ντερμπι της Κρήτης.

ΙΝΚΑ-Εργοτέλης 11-12 πεν. (1-1 κανονικός αγώνας και παραταση): Με τον Κομοτηναίο Γιώργο Γκουτσίδη να μην αγωνιζεται, όπως και ο Μαουρο Ποι από τους Ηρακλειωτες, μετα απο συγκλονιστικη διαδικασια η ομάδα του Εργοτελη περασε στην επομενη φαση με 12-11 στα πεναλτι κανοντας χαρούμενο τον Εβρίτη γυμναστή Αντώνη Τσικάκη.

Κηφισια – Προοδευτική 4-0: Με το Νίκο Γκαϊδατζή να αγωνίζεται βασικος σε ολο τον αγωνα, η Προοδευτική αποκλειστηκε αμαχητι απο το κυπελλο.

Αγ. Ιερόθεος – Θύελλα Ραφήνας 1-0: Με τον Μανώλη Ντόσκα να μπαινει αλλαγη στο 57′ στο 0-0 η Θύελλα ηττηθηκε στο τελος με πεναλτι και αποκλειστηκε απο την συνεχεια.

Τηλυκράτης – Διαγόρας Σεβαστής 2-1: Βασικός για τον Διαγόρα ο νεοαποκτηθείς πρωην του Πανθρακικού Δημητρης Σκλιοπίδης, αλλά δεν πανηγύρισε νίκη για την ομάδα του.

Χαλκίδα-Αχαική 2-3: Στην ήττα αποκλεισμό της Χαλκιδας ως αλλαγή αγωνίστηκε ο πρωην του Πανθρακικού Μπαλου, ενω δεν αγωνίστηκαν οι Χρήστος Πατσατζόγλου και Οδυσσέας Γεωργιάδης.

Πανθηραϊκός: Η ομάδα της Σαντορίνης που αγωνίζονται οι Ανδρέας Μκρτσιάν και Γιώργος Λαζαρίδης περασε απ’ ευθειας στην επόμενη φαση και έτσι δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί.