Mε πρωταγωνιστή τον Θεοδόση Ηλία προκρίθηκε στην… Κύπρο ο Ηρακλής και περιμένει του ΑΟΟ στην πρεμιέρα

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρώσο διαγώνιο  Καλαντάντζε και «χρυσή» αλλαγή τον Εβρίτη Θεοδόση Ηλία, ο Ηρακλής των Κιόσση και Ριζόπουλου νίκησε στη Σύρο τον Φοίνικα με 3-1 σετ και προκρίθηκε στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε όσους έχουν εκτιμήσει πως μπορεί να είναι μέσα στις μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος που αρχίζει σε μία εβδομάδα έχοντας στην πρεμιέρα εντός έδρας αντίπαλο την Ορεστιάδα.

Καθοριστικό ήταν και το 1ο σετ όπου ο Ηρακλής επικράτησε με 28-26, με πρωταγωνιστή το Θεοδόση Ηλία που πέρυσι ήταν στον Φοίνικα. Μπήκε στη θέση του Πέντσεφ και άλλαξε το προφίλ του Ηρακλή.

Μάλιστα ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Σε δύο σετ καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση, ενώ αξίζει να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Ηλία που μπήκε δύο φορές στο παιχνίδι και είχε καθοριστικό ρόλο στις ανατροπές. Φέτος στοχεύουμε ψηλότερα, θέλουμε την πρόκριση στα final-4 Λιγκ Καπ και Κυπέλλου (το πρώτο το πετύχαμε) και ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην 8αδα του πρωταθλήματος».