EΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στο δραματικό ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και την Ασπίδα

 

Δραματική εξέλιξη είχε το ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και την Ασπίδα για την Α1 ΕΠΣ Ξάνθης, που ολοκληρώθηκε μεν με το φτωχό 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, ωστόσο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης επετεύχθη στο 63ο λεπτό με κεφαλιά του Χριστοφορίδη μετά απο σέντρα του Στέλιου Τουργαίδη. Ωστόσο πέντε λεπτά πτιν το τέλος του αγώνα η Ασπίδα είχε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ωστόσο από το σημείο του πέναλτι ο Κυριαζίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Γενικά το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, χωρίς πολλές φάσεις και είχε φανεί ότι θα κρινόταν στο γκολ. Το πέτυχε τελικά η γηπεδούχος Θαλασσιά που έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς και φιγουράρει στην 4η θέση σε αντίθεση με την Ασπίδα που έμεινε στους 6 πόντους και είναι 7η.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Καλοπήτα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Γ. Αποστολίδης): Δανδανόπουλος, Μυλωνάς, Κοτζάκελης(65′ Παπαδημητρίου), Ματζαρίδης, Μπάτζιος, Κουτίνης(67′ Ελευθεριάδης), Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης Π., Γιαννακούδης(89′ Πεντεζίδης Π.)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Χρ. Σαμαράς): Κισά Ομέρ, Κιαχίδης Μ., Σαββόγλου, Σαρηγιαννίδης Αλ., Κοντομιχάλης, Δογανίδης, Κυριαζίδης, Στεπανιάν(67′ Ευθυμιάδης), Μουξιός(74′ Ψαρόπουλος), Κατσής, Χατζηπαρασκευάς(79′ Μπουρλόγλου)