ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταμεσονύχτια μεταγραφική «βόμβα» με Χαριτίδη ανακοίνωσε o Άρης Αβάτου

 

Η πρωτοπόρος ομάδα του Άρη Αβάτου προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση, η οποία μάλιστα έγινε γνωστή μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος έκανε γνωστή την απόκτηση του Ξανθιώτη Αντώνη Χαριτίδη, που μόλις πριν δύο εβδομάδες είχε αποχωρήσει από τον Ορφέα Ξάνθης.

Πρόκειται για παίκτη ιδιαίτερα έμπειρο με παραστάσεις ακόμα και από το πρωτάθλημα της Football League με τον Φωκικό, με την παρουσία του οποίου αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα πιο πολύ ο σύλλογος του Αβάτου στην προσπάθεια για τον τίτλο.

Η ανακοίνωση – ανάρτηση ανέβηκε στις 12.26 μετά τα μεσάνυχτα και αρχικά αναφέρει τις ομάδες από τις οποίες πέρασε ο Χαριτίδης, μέχρι να καταλήξει στον Άρη Αβάτου, ενώ συνοδεύεται από την κεντρική φωτογραφία. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΞΑΝΘΗ, Εθνικός Γαζώρου,Νέστος Χρυσούπολης, Φωκικός(Football League), Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ορφέας Ξάνθης.
ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
O ANTΩΝΗΣ ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ,ΠΡΟΕΔΡΟ,ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
ΠΙΣΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟΜΑΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΝΤΩΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.