ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο συναρπαστικό παιχνίδι των Ασωμάτων με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που κρίθηκε στο τέλος

 

Συναρπαστικό παιχνίδι με γκολ στο τέλος, πέναλτι, νεύρα και πολλές κάρτες έγινε στους Ασώματους όπου η πρωτοπόρος ομάδα του Κοσμίου κατάφερε για μια ακόμη φορά να πάρει την νικη στις καθυστερήσεις και να καταβάλει την αξιομαχη ομαδα της Ένωσης Ασωμάτων με 1-2.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος όπως αναφέρει το rodopisports, ήταν αναγνωριστικό για τις δυο ομάδες με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοσμιου να εχει την κατοχή της μπαλας αλλα να μην μπορεί να ανοιξει την αμυνα των γηπεδουχων που προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να απειλησουν την αντιπαλη άμυνα. Ετσι η πρωτη φαση έγινε στο 28′ οταν ο Ιμπραμ Μουσταφα απο καλή θεση εστειλε την μπαλα άουτ. Ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο του πρωτου ημιχρονου το Κοσμιο ήταν καταιγιστικό κλείνοντας στο μισό γήπεδο τους Ασωματους, πετυχαίνοντας γκολ και χανοντας αρκετές ευκαιρίες. Αρχικά στο 37′ με τον Παπαρουνα που σούταρε απο το ύψος του πέναλτι μόνος άουτ άστοχα και στο 38′ με τον Γιαπρακτσή που αστοχησε εξ’ επαφής μετα από πάσα «πάρε βάλε» του Αμέτ Ερκαν. Το γκολ ήρθε στο 43΄ με τον συνήθη ύποπτο Αμέτ Ερκαν να κάνει το 0-1 με δυνατο σούτ μέσα από την μικρή περιοχή, ενω παραλίγο να γινόταν το 0-2 στο 45′ αλλα ο Μιχαλακέλλης δεν μπορεσε να νικήσει το Ταουσαν.

Το δευτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελειωσε το πρωτο με φασεις κυρίως από το Κοσμιο αλλά το γκολ να ερχεται απο τους Ασωματους. Στο 50′ χλιαρό σούτ του Αμετ Ερκαν, μπλοκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδουχων, ενω οι Ασωματοι απειλησαν στο 52′ όταν από λαθος του Ταμάμη, ο Παλτζη Μεμετ σούταρε άουτ απο πλάγια θέση. Στο 56′ το Κοσμιο χανει μεγαλη ευκαιρία να διπλασιασει τα τερματα του με τον Φλέγγα και με τον Παπαρούνα να μην καταφέρνουν να σκοραρουν καθως δύο φορες οι αμυντικοί των Ασωματων έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Και οτι δεν εγινε στο λεπτο αυτο τρια λεπτα αργοτερα στο 59 το πετυχαν οι Ασώματοι που μπορει να εχασαν πεναλτι με τον Μεμετ Οζτζιαν που απέκρουσε ο Μπουτσαχτσή, αλλα στην επόμενη φαση ο Μπαλτζή Μεμετ βρεθηκε σε πλεονεκτική θεση και με δυνατο πλασε απο το ύψος της μικρής περιοχής ισοφαρισε σε 1-1. Στο 75′ μέτα απο υπόδειξη φάουλ υπερ του Κοσμιου ειχαμε νεύρα και ολιγόλεπτη διακοπή με τον κ.Κακουλίδη να δείχνει 4 κιτρινες καρτες. Μεγαλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 85′ με τον Μπαλτζη Κενάν που σουταρε άουτ χανουν οι γηπεδούχοι και ενώ ολα έδειχναν οτι πάμε για ισοπαλία, στο 95′ γινεται ανατροπη μέσα στη περιοχη των Ασωμάτων με τον Φλέγγα μεσα σε πανηγυρισμούς να κανει το τελικό 1-2.

Νεοι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοι για τον ΠΑΟΚ που φτανει στους 9 βαθμούς πριν το ντερμπι με τον ισόβαθμο Ιασμο, ενω η Ένωση Ασωμάτων έμεινε στους 3 βαθμούς.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ: Ταουσαν, Κιουτσουκ Χουσειν, Ιμπαραημ, Αμετ, Χατζογλου, Μπαλτζη, Κοπουκ Χασάν, Ιμπραημ Οκταϊ, Παλτζη Μεμέτ, Μεμέτ Οζτζιαν, Οσμαν Μουσταφα.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ: Εφτουν, Τσαγκαλιδης, Γιαπραχτσής, Ζουμπιαδης, Ταμαμης, Κυπιρτογλου, Μιχαλακέλλης, Ξενάκης, Ερκαν, Φλέγγας, Παπαρουνας.