ΕΠΣ Έβρου: Σκληρή ανακοίνωση για… «καμικάζι διαιτητές» από τον Έβρο Σουφλίου

 

Σκληρή ανακοίνωση για την διαιτησία εξέδωσε η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου μετά την ήττα της ομάδας από την Ένωση Ανθειας Αριστεινου στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Εβρου.

Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου στο διαδίκτυο αναφέρει τα εξής:

“Διαιτητές καμικάζι σε εντεταλμένη υπηρεσία δηλητηριάζουν της Κυριακές μας καταστρατηγούν κάθε έννοια δικαίου και προσβάλλουν την νοημοσύνη όλων όσων ασχολούμαστε με το δύσμοιρο τοπικό ποδόσφαιρο του Έβρου.

Και αν την πρώτη αγωνιστική επιλέξαμε την σιωπή και αποδώσαμε τις λάθος αποφάσεις του διαιτητή σε βάρος μας (ακόμα ψάχνουμε στο βίντεο αν υπήρξε έστω και επαφή στο φαούλ με το οποίο προηγήθηκε η αντίπαλη ομάδα) στο λάθος της στιγμής η σημερινή διαιτητικη τριάδα των Κεσούδη, Καραισκου και Παλαιοπανη ξεπέρασε τα όρια του ανεκτού και της λογικής και με τις αποφάσεις τις θύμισε σε όλους μας παλιές σκοτεινές εποχές.

Ο Έβρος Σουφλιού, η ομάδα που εκπροσώπησε τον νομό μας επάξια επί μια και πλέον δεκαετία στις εθνικές κατηγορίες και έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες ποδοσφαιριστές και προπονητές του νομού να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο απαιτεί πλήρη ισονομία και δικαιοσύνη και καλεί τους υπευθύνους, από την Διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου μέχρι και την επιτροπή διαιτησίας ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μετρά για να μην επαναληφθούν διαιτησίες όπως η σημερινή.

ΥΓ1 Μόνο μπράβο αξίζουν στους ποδοσφαιριστές μας.10 εναντίον 14 και μονό μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Έβρος.

ΥΓ2 Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την στήριξη και την κόσμια συμπεριφορά τους παρά τις προκλήσεις και τα λάθη που είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα. Το χειροκρότημα στο τέλος μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και υποσχόμαστε όλοι μας ότι σε λίγο καιρό θα γίνουμε καλύτεροι. .

ΥΓ3 Αυτονόητο ότι απαιτούμε από την επιτροπή διαιτησίας η συγκεκριμένη τριάδα διαιτητών να μην σφυρίζει ξανά αγώνα του Έβρου Σουφλιού”.