ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην «φτωχή» σε θέαμα αναμέτρηση του Άλεξ με τον Ποντιακό στο «Φώτης Κοσμάς»

 

Μπροστά σε περίπου 100 φιλάθλους η ομάδα του Ποντιακού πήρε πολύτιμο διπλό επί του Άλεξ στο Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Ρήγας με την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα, όταν πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Βαζέση. Από εκεί και πέρα, το ματς δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας αφού δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες.

Στο 10΄σουτ του Παμπορίδη έδιωξε ο Μπάλλιος σε κόρνερ όπως και  το σουτ του Δουλγέρη στο 20′.  Ο Μικριτσιάν στο 34′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χατσησταύρου και στο 45′ ο Καλαϊτζίδης αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Από εκεί και πέρα, στο 62′ σουτ του Καλυμνιού κατέληξε στα χέρια του Χατζησταύρου. Η κεφαλιά του Α. Μιχαϊλίδη στο 66΄βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπάλλιου.

Διαιτητής της αναμέρτησης ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Σαμουρκασίδη και Κωνσταντάκη. Στο 75′ απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Παπανικολάου για χτύπημα στον Χριστοφορίδη.

Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ιστορικού προπονητή του Άλεξ γαβριήλ Βρετόπουλου. Από αυτήν την στιγμή προέρχεται και η φωτογραφία του Πάνου Θρακιώτη, από την ιστοσελίδα του οποίου αντλήθηκαν και τα στοιχεία της αναμέτρησης.

ΑΛΕΞ (Β. Καραπαναγιώτου): Μπάλλιος, Παπανικολάου, Χλωρίδης (31΄λ.τ. Θώδης Α.), Λυπίτκας, Θώδης Δ., Τσαχιρίδης (55΄Μκτσιάν), Μικριτσιάν (50΄Καλυμνιός), Σιμιτσάκης, Μανωλίδης, Καλαϊτσίδης, Γιακουμίδης.

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ (Μπαξεβανογλου): Χατσησταύρου, Δουλγέρης, Μιχαϊλίδης Α., Τσιλιακίδης, Χατσατριάν, Ρήγας, Βαζέσης (75΄Σαριανίδης), Σαγκιρίδης, Παμπορίδης (56΄Κωνσταντινίδης), Χριστοφορίδης, Μουχτάρης (86΄Καραμανίδης).