Επιτέλους! Ανακοινώνεται σέντρα στην Football League και ετοιμάζεται για κάθοδο στην Σπάρτη ο Πανθρακικός

 

Όλα δείχνουν το πρωτάθλημα της Football League θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23/10), με ένα μήνα καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες μοιάζει να φτάνει στο τέλος του.

Οι ΠΑΕ της Football League αποφάσισαν να γίνει η… σέντρα του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, μετά από ερώτημα που τους τέθηκε δια… περιφοπράς, το οποίο όφειλαν να απαντήσουν ως τις δύο το μεσημέρι. με αυτό καλούνταν οι ομάδες να αποφασίσουν αν θα πάμε σε άμεση έναρξη ή όχι.

Στο έγγραφο ερώτημα του προέδρου της Λίγκας Στέλιου Σφακιανάκη προς τις ομάδες,  η πλειοψηφία απάντησε θετικά. Συγκεκριμένα 10 ΠΑΕ είπαν «ναι» (ανάμεσά τους λέγεται ότι ήταν και ο Πανθρακικός), 7 είπαν «όχι» ενώ υπήρξε και ένα  «λευκό».

Έτσι η απόφαση ελήφθη. Για να έχουμε όμως αυτήν την εξέλιξη, υπήρξε πιο πριν διαρροή από την διοίκηση της Λίγκας ότι είναι κοντά σε λύση για το τηλεοπτικό θέμα, που καίει τις ομάδες για να βρουν λεφτά και να γεμίσουν τα ταμεία τους, με τις πληροφορίες να λένε ότι την λύση θα την δώσει ο… έλληνας φορολογούμενος, κοινώς η ΕΡΤ.