Από τον Έβρο ξεκινούν οι φετινές μεταδόσεις της Nova για το πρωτάθλημα της Volley League

 

Από τον Έβρο θα ξεκινήσουν οι φετινές μεταδόσεις της Nova για τον πρωτάθλημα της Volley League. Το συνδρομητικό κανάλι επέλεξε το ντέρμπι του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ ως το πιο σημαντικό της πρεμιέρας και θα είναι αυτό που θα μεταδώσει.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (24 Οκτωβρίου) και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα ξεκινήσει στις 18:00. Ακριβώς επειδή το ματς θα είναι τηλεοπτικό, θα διεξαχθεί Δευτέρα και όχι Σάββατο, όπως νόμιζαν παίκτες και προπονητές μετά το μεταξύ των δύο ομάδων ματς της Κυριακής για το Λιγκ Καπ.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο. H άλλη ομάδα του Έβρου, η Ορεστιάδα θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον Ηρακλή ενώ υπενθυμίζεται ότι για την 2η αγωνιστική είναι η δική της σειρά να φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

Το άλλο ματς της πρεμιέρας που ξεχωρίζει είναι το Φοίνικας Σύρου – Κηφισιά, ανάμεσα σε δυο ομάδες που πέρυσι έφτασαν στο φάιναλ φορ δηλαδή, αλλά η Nova επέλεξε να δείξει το Εθνικός – ΠΑΟΚ κρίνοντας προφανώς ότι είναι πιο εμπορικό.