Το video που θα γίνει viral! Πέναλτι με πάσα αλά… Μέσι ή Κρόιφ σε γήπεδο της Θράκης!!!

 

Πέναλτι με πάσα δεν είναι κάτι σύνηθες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον στο ελληνικό και δη στο τοπικό της Θράκης μας. Το ζήσαμε όμως και αυτό το απόγευμα της Κυριακής σε γήπεδο της Θράκης.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Ακρίτα Νέας Βύσσας, στο γήπεδο της τελευταίας, για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου. Το ματς ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αφού οι πρωταθλητές Έβρου επικράτησαν με 0-8 αλλά στο 0-5 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αποφάσισαν να κάνουν κάτι που αν μη τι άλλο γράφει ιστορία.

Ο Σεργκέι Αγγελακάκης είχε την ιδέα, ο οποίος και κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Το σχέδιο όμως είχε καταστρωθεί ήδη από το ημίχρονο, με δεδομένο ότι είχε ξεκαθαρίσει η υπόθεση νίκη. Ετσι, είχε συνεννοηθεί με τον Χρήστο Γιαννόπουλο, αν προκύψει πέναλτι, να μιμηθούν τον Γιόχαν Κρόιφ ή αν θέλετε τους Μέσι – Σουάρες σύμφωνα με το πιο πρόσφατο παράδειγμα από παρόμοια εκτέλεση της Μπαρτσελόνα.

Ετσι λοιπόν ο Αγγελακάκης πήρε μερικά μέτρα φόρα αλλά αντί να στείλει την μπάλα προς το τέρμα, την έστειλε λίγο δεξιά με πάσα, για τον Γιαννόπουλο. Και αυτός όμως δεν σούταρε αλλά του επέστρεψε την μπάλα και έτσι ο Αγγελακάκης σκόραρε σε κενή πλέον εστία, αφού είχε εξουδετερωθεί ο τερματοφύλακας, με τους θεατές στο γήπεδο της Βύσσας να μένουν όπως είναι λογικό  με το στόμα ανοικτό!

Την στιγμή κατέγραφε με την κάμερα του radioevros ο Δημήτρης Μηλίκας, που μίλησε στο τέλος με τον αρχηγό της ομάδας της ΑΕ Διδυμοτείχου. Απολαύστε το βίντεο…