«Μάχες» σε τέσσερα μέτωπα για τις ομάδες της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με την έναρξη των πρωταθλημάτων της Γ΄ Εθνικής των αντρών και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας των γυναικών η Θράκη θα έχει πλέον κάθε Κυριακή ακόμα τρεις ομάδες στα εθνικά πρωταθλήματα, οι οποίες θα πλαισιώσουν την Ασπίδα Ξάνθης που έχει ξεκινήσει από τις 2 Οκτωβρίου τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η Ασπίδα που ταξιδεύει στην Καστοριά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εν αντιθέσει με την ομάδα της Ξάνθης, η οποία έχει δύο ήττες με δύο πόντους διαφορά η καθεμιά και με τον ίδιο τρόπο στο τέλος. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Ασπίδας γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, θα παλέψουν όμως όπως έκαναν και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια για το θετικό αποτέλεσμα.

Η Ασπίδα θα βρει αντιπάλους και δύο θρακιώτες, τον ξανθιώτη Κώστα Τσώτσο και τον εβρίτη Γιώργο Τασιούδη, που ανήκουν στο ρόστερ της Καστοριάς .Απών από τη σημερινή μάχη είναι ο Ιωάννης Κολοβής, ο οποίος υποβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα σε εγχείριση για την αποκατάσταση του τραυματισμένου του γονάτου.

Στην αποστολή αντίθετα βρίσκονται οι Κουτσογιάννης, Πετς, Μασμανίδης, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Μανδαλάκης, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Στεφανίδης, Τσιαβές. Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Ξέρας και Καρακώστας από το Σύνδεσμο Δυτικής και Κεντρικής Θεσσαλίας.

Το παιχνίδι της Ασπίδας ξεκινάει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά απ;o το ThrakiSportS, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Πιερικός Αρχέλαος – Στρατώνι, Ερμής Αγιάς – Αγρίνιο, Χαρίλαος Τρικούπης – Πολύγυρος, ΧΑΝΘ – Ευρώπη Πευκοχωρίου, Ανατόλια – Γέφυρα, Ερμής Λαγκαδά – Αίας Ευόσμου, Καρδίτσα – Φίλιππος Βέροιας.

Διπλή είναι η εκπροσώπηση στον τέταρτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και μάλιστα από την Κομοτηνή. ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής μπαίνουν στο φετινό μαραθώνιο, με τις δύο ομάδες να είναι αλλαγμένες σε σχέση με πέρσι. Στον ΓΑΣ ειδικά οι αλλαγές ήταν πολλές, τόσο στον πάγκο, όσο και στο ρόστερ, με την ομάδα να έχει φέτος ανανεωθεί και να αποτελείται από πολλούς νεαρους και ταλαντούχους παίκτες. Ο ΓΑΣ υποδέχεται τα Νέα Μουδανιά στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής, θέλοντας τη νίκη για να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κατρακάρης και Μπακάλης από το Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας.

Αντίθετα η ΑΕ Κομοτηνής ξεκινάει εκτός έδρας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις απέναντι στον Παναθλητικό, μία ομάδα που οι πληροφορίες λένε ότι θα παλέψει για την άνοδο. Στην ΑΕ Κομοτηνής έγινε αλλαγή στον πάγκο, αλλά και τέσσερις σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ. Από το παιχνίδι της πρεμιέρας θα λείπει λόγω τραυματισμού ο Χατζηπαυλίδης, ενώ οι παίκτες που ακολούθησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη είναι οι Σταματέλλος, Λεφής, Καραμπέκης, Χονδρόπουλος, Κριμπούρας, Μιχαηλίδης, Βάκρινος, Κουτσοβασίλης, Λεχούδης, Βαχαριδης, Λιβησιανός, Παλλάκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σαρακενίδης και Χρυσάφης από το Σύνδεσμο Κεντρικής Μακεδονίας. Και τα δύο παιχνίδια των ομάδων της Κομοτηνής ξεκινάνε στις 18:00 και θα μεταδοθούν ζωντανά από το ThrakiSportS. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής: Μακεδονικός – Ιωνικός Ιωνίας, Αστέρας Καβάλας – Ορφέας Νέου Σκοπού, Νεάπολη – Ζέφυρος, Ίκαροι Σερρών – Αγία Βαρβάρα, Μαντουλίδης – Χαλκηδόνα.

Πρεμιέρα όμως έχουμε και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας των γυναικών, με την Ασπίδα Ξάνθης να υποδέχεται στις 13:00 στο Εύμοιρο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η προετοιμασία για το παιχνίδι έγινε με πολλά προβλήματα και οι Παπαευαγγέλου, Σουλιώτη, Χαλκίδου και Λαζαρίδου θα απουσιάσουν από τη σημερινή αναμέτρηση.

Την αποστολή για το παιχνίδι αποτελούν οι Σταυρούλα Καραλίδου, Βίκυ Καραλίδου, Καραλή, Μαμαλίγκατζη, Καρακώστα, Παπαδοπούλου, Σαρβάνη, Κουτρουβέλη, Μεχμέτ Ουστά, Γκιργκίζα, Παπαϊωάννου, Παπαχρυσοβέργη.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ζαχαριάδης και Λάλλα από το Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας του δευτέρου ομίλου έχει ως εξής: Σταυρούπολη – Ολύμπια Λάρισα, ΑΟ Σερρών – Ολυμπιακός Βόλου, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου – Τιτάνες Δράμας, Πιερικός Αρχέλαος – Πυλαία, Απόλλων Καλαμαριάς – ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ