Με πίστη ότι θα ξεφύγει από την ουρά στερώντας από τον ΠAO την κορυφή η Ξάνθη στη Λεωφόρο (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Να επαναλάβει το περσινό της κατόρθωμα με το γκολ του Σολτάνι και να φύγει με το διπλό από την Λεωφόρο  θέλει η Ξάνθη που ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα ενώ έχει και δύσκολο πρόγραμμα και στην συνέχεια.

Η Ξάνθη κοντράρεται απέναντι στον φιλοδοξο φέτος Παναθηναικό που στοχεύει στον τίτλο και με νίκη απέναντι στους Θρακιώτες θα βρίσκεται παλι μόνος στην κορυφή με 13 βαθμούς. Αν και έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, βρίσκεται τελευταία στην βαθμολογία μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ) έχοντας μόλις 2 βαθμούς και 1 τέρμα συνολικά, αυτό στην πρεμιέρα και στην ήττα από την ΑΕΚ με 4-1.

Επομένως όσο δύσκολα και αν φαινεται αυτό, στόχος της Ξάνθης από το παιχνίδι στην Λεωφόρο που ξεκινά στις 16:00 και μεταδίδεται ζωντανά από το ThrakiSportS για την 7η αγωνιστική, είναι μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι με σωστή στρατηγική να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από τον Παναθηναικό, καθώς την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται και πάλι εκτός έδρας, στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά.

O Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου ανακοίνωσε τους 18 που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και στους οποίους όμως δεν βρίσκονται οι Θανάσης Παπαγεωργίου και Περέιρα Γουάλας. Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλο, Χατζητερζόγλου, Μπαξεβανίδη, Φλίσκα, Καρασαλίδη, Λισγάρα, Ντε Λούκας, Καμαρά, Βασιλακάκη, Λουσέρο, Τριάδη, Νιέτο, Σολτάνι, Γιουνές, Ορφανίδη Π., Λάζιτς και Ράνο.

Από την άλλη στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το Παναθηναικό βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Mέστο, Μολέντο, Σάμπα, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Μάλιστα ο Μάρκους Μπέργκ θελει να σπάσει την γκινια που εχει με την Ξανθη και να σκοράρει για πρωτη φορά εναντίον της ομάδα της Θράκης, μιας από τις λίγες σε βάρος της οποίας δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα (διαβάστε λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ). Η προϊστορία ευνοεί μεν τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στους τελευταίους αγώνες είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο η Ξάνθη έχει πετύχει σπουδαία διπλά και μπορεί κάτι αντίστοιχο να κάνει και φέτος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ