LIVE από την Λεωφόρο: Παναθηναϊκός – ΑΟ Ξάνθη 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ξάνθη στα πλαίσια της 7ης του πρωταθλήματος της Super League. Ο Γιάννης Καρτάλης βρίσκεται στο γήπεδο της Λεωφορου στην Αθήνα και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσουμε μαζί για το επόμενο χρονικό διάστημα την εξέλιξη στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:00.

Ωρα 15:25  Για την μετάδοση ευχαριστούμε πολύ για την χορηγία τους τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 15:28  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ωρα 15:31   Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:35 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:41 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιούνες, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης, Φλίσκας. Λισγάρας, Καμαρά.

Ωρα 15:43 Πάμε στους έντεα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Μολέδο, Σάμπα, Χουλτ, Μέστο, Ζέκα, Λεντέσμα, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ και Μπεργκ.

Ωρα 15:46  Αυτό το ματς είναι το πρώτο για σήμερα Κυριακή και μετά τα χθεσινά αποτελέσματα θυμίζουμε ότι η Ξάνθη έχει πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ ο Παναθηναϊκός είναι πλέον δεύτερος αλλά θέλει νίκη για να ξανασκαρφαλώσει στην κορυφή.

Ωρα 15:50  Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης αποσύρονται οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την επίσημη είσοδο σε λίγα λεπτά

Ωρα 15:53  Αξίζει να αναφερθεί ότι η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός έχει αναβληθεί λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται από το πρωί

Ωρα 15:57  Τώρα η επίσημη είσοδος των δύο ομάδων στο γήπεδο. Πάμε σε λίγο για την έναρξη της αναμέτρησης.

1′ Εναρξη του αγώνα

5′ Πιο δραστηριος ο Παναθηναϊκός στο πρώτο πεντάλεπτο αλλά χωρίς τιποτα ουσιαστικό

7′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να βγει στην κόντρα, ωραία μπαλιά του Γοιυακάσο, αλλά ο Μπεργκ δεν  μπορεί να φέρει μπροστά την μπάλα με το κεφάλι και χάνεται η ευκαιρία

14′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, Σουτ του Γουακάσο, εύκολα μαζεύει ο Ζίβκοβιτς

18′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, που έχει κλείσει την Ξάνθη στα καρέ της. Εκτέλεση κόρνερ του Λεντέσμα, ο Σάμπα θα πάρει την κεφαλιά μόνος στην καρδιά της περιοχής αλλά ευτυχώς πάνω στον Ζίβκοβιτς

21′ Γύρισμα του Γιουνές σε μια προσπάθεια να βγει μπροστά η Ξάνθη, σε κόρνερ διωχνει ο Σάμπα

25′ Κίτρινη κάρτα στον Οκάν που κάνει σκληρό φάουλ στον Γουακάσο, που δείχνει να πονάει πολύ, με αποτέλεσνα να δεχθεί την παρατήρηση του διαιτητή

29′ Βγαίνει δειλά η Ξάνθη μπροστά αλλά ο Λεντέσμα παραχωρεί κόρνερ, που περνά ανεκμετάλλευτο

34′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Ντε Λούκας εκτέλεσε από δεξιά ένα φάουλ, από το ύψος του πλαγίου άουτ, η μπάλα πήρε απίστευτη τροχιά, ο Στιλ ήταν εκτός θέσης, και αφού έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων στην πρώτη τελική της Ξάνθης στο παχνίδι. Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1

38′ Προσπαθεί να βγει μπροστά ο Παναθηναϊκός, σουτ του Λεντέσμα, η μπάλα κοντράρει και ο Ζίβκοβιτς μαζεύει εύκολα. Πιο πριν πάντως βγήκε ξανά απειλητικά η Ξάνθη σε αντεπίθεση αλλά χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά. Θα έχει όμως και άλλες ευκαιρίες να εκμεταλλευθεί κενά στην άμυνα του Παναθηναϊκού

43′ Πλησιάζουμε προς το τέλος του ημιχρόνου και πιέζουν οι γηπεδούχοι. Σέντρα του Λουντ, ο Φλίσκας διώχνει σε κόρνερ

44′ Αντεπίθεση της Ξάνθης με προσπάθεια του Βασιλακάκη,  κερδίζει κόρνερ που παραχωρεί ο Ζέκα

45+1′  Ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος με την θρακιώτικη ομάδα να είναι μπροστά. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Παναθηναϊκός – ΑΟ Ξάνθη 0-1

Ωρα 16:49  Ιδανικό αποτέλεσμα σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου η Ξάνθη με μισή ουσιαστικά ευκαιρία έχει δημιουργήσει μεγάλη πίεση, άγχος και γκρίνια στην πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ωρα 16:52 Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι για την μετάδοση ευχαριστούμε πολύ για την χορηγία τους τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία ενώ υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 16:54  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης μεωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:56   Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:58 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης όπου μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Περισσότερες πληροφορίες κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 17:01  Ολα έτοιμα για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μια αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Λέτο μπαίνει στην θέση του Γουακάσο.

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

49′ Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα, που κόβει στον χώρο του κέντρου με αντικανονική ενέργεια την αντεπίθεση της Ξάνθης

50′ Ευκαιρία με την Ξάνθη με τον Σολτάνι που μπαίνει στην περιοχή και ο Μολέδο τελευταία στιγμή παραχωρεί κόρνερ.

54′  Διακοπή για ένα λεπτό στο παιχνίδι για να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο ο Οκάν ενώ γίνεται και αλλαγή με τον Νιέτο να μπαίνει στο παιχνίδι. Γκρίνια στην εξέδρα ότι είναι σκόπιμη η καθυστέρηση.

62′  Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο σκόρερ, μετά από οργανωμένη προσπάθεια, βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με ένα καλοζυγισμένο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς. Ισοφαρίζουν οι γηπεδούχοι. Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-1

64′  Με καθυστερηση έγινε η σέντρα αφού βγήκε κουτσαίνοντας ο Σολτάνι, που δέχεται τις περιποιήσεις του ιατρικού τιμ της Ξάνθης και προσωρινά με 10 οι φιλοξενούμενοι.

66′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΡΑ από Βασιλακάκη από το ύψος της σέντρας. Είδε εκτός εστίας τον Στιλ, έπιασε ένα ξερό ψηλοκρεμαστό σουτ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-2 

67′  Εχουμε και αναγκαστική αλλαγη για την Ξάνθη, την δεύτερη. Μπαίνει ο Λάζιτς και βγαίνει ο  Σολτάνι που δεν μπορεί καλά καλά να πατήσει.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα για σκληρό φάουλ στον Βιγιαφάνιες.

73′ Αλλαγή για την Ξάνθη, τρίτη και τελευταία. Καρασαλίδης αντί Βασιλακάκη

77′ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα, σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς. Στο φάουλ είδε κίτρινη ο  Μπαξεβανίδης για μαρκάρισμα στον Βιγιαφάνες.

81′ Υποψία ευκαιρίας για τον Παναθηναϊκό. Προσπάθεια του Μπεργκ, διώχνει σε κόρνερ ο Μπαξεβανίδης

83′ Σουτ του Μ’Μπουκού, ο Ζίβκοβιτς σε κόρνερ

88′  Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι πράσινοι όταν ο Λισγάρας κατεβάζει το σορτσάκι του Μπεργκ, παίζεται λέει ο διαιτητής αγνοώντας το αίτημα του Σουηδου.

90′ Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις. Ρινάλντι αντί Λεντέσμα η τελευταία αλλαγή για τον Παναθηναϊκό.

90+1′  Κεφαλιά του Μπεργκ, ελάχιστα άουτ. Πιέζει για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός, αντέχει η Ξάνθη.

90+5′ Τεεεεεεεεεεεεεεελοοοοοοοοοος. Μεγάλη νίκη της Ξάνθης μέσα στην Λεωφόρο. Τελικό αποτέλεσμα: Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-2