Οι δηλώσεις Βασιλακάκη μετά την γκολάρα στην Λεωφόρο και το απίστευτο ρεκόρ του με τον Παναθηναϊκό!

 

Και το ήθελε και το πέτυχε και από ότι φαίνεται θα το ξανακάνει, γιατί του έχει πάρει τον… αέρα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Βασιλακάκη, που πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ όλου του πρωταθλήματος, χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη και είχε την τιμητική του μετά το τέλος του αγώνα.

«Το είχα βάλει από πριν στο μυαλό μου το γκολ, γιατί παρατήρησα ότι ο Στιλ παίζει αρκετά έξω από την περιοχή του. Το σημαντικό όμως δεν είναι ότι πέτυχα γκολ, ούτε το πώς το πέτυχα αλλά πως έτσι έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου που την είχε τόσο ανάγκη», είπε ο Βασιλακάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συμπλήρωσε: «Ήταν ένα ωραίο ματς, αλλά το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήραμε βαθμούς. Στο τέλος μετράνε μόνο αυτοί. Το είχαμε ανάγκη γιατί είχαμε και έχουμε πρόγραμμα δύσκολο. Πάντως… μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός, πάντα παίζουμε καλά απέναντί του». 

Ωστόσο δεν είναι μόνο η Ξάνθη που αποδεικνύεται σε κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού αλλά και ο ίδιος ο Βασιλακάκης. Μπορεί ο ίδιος λόγω θέσης να μην σκοράρει συχνά, όποτε το κάνει όμως την τελευταία διετία, το κάνει μόνο εναντίον του τριφυλλιού!

Συγκεκριμένα, από την σεζόν  2014-15 και μετά, δηλαδή δύο σεζόν και… κάτι, ο Βασιλακάκης όταν σκοράρει, σκοράρει μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού! Σε 66 ματς που έχει αγωνιστεί αυτό το διάστημα έχει σημειώσει μόνο τρία τέρματα, όλα απέναντι στο «τριφύλλι».

Το πρώτο ήταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2014, στη νίκη της Ξάνθης με 4-2. Το δεύτερο λίγο αργότερα, στις 29/01/2015, στη νίκη της ομάδας του με 1-0 για το Κύπελλο που χάρισε και την πρόκριση στην Λεωφόρο και έφερε τελικά την Ξάνθη μέχρι τον τελικό. Το τρίτο πριν από μερικές ώρες.

Για αυτό προφανώς όταν έλεγε «μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός», ίσως να μίλαγε και για τον εαυτό του ο Θοδωρής Βασιλακάκης και απλά να ήθελε να το πει από ευγένεια. Πάντως ο 27χρονος χαφ αναλύοντας το ματς κατέληξε στις δηλώσεις του: «Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε αρκετά, είχε καλό ρυθμό, κλείσαμε όμως τις γραμμές και εφόσον κλείσαμε τις κάθετες του Λεντέσμα όλα ήταν πιο εύκολα».