A2 Ανδρών: Οι Φαίακες και η… κούραση λύγισαν στο δεύτερο ημίχρονο τους Κύκλωπες

 

Με το αριστερό ξεκίνησε την φετινή του πορεία στον μαραθώνιο της Α2 Ανδρών Χάντμπολ η ομάδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Ηλία Ταρε κατάφερε να κοντράρει για 40 λεπτά τους Φαίακες στην Κέρκυρα αλλά στο τέλος λύγισαν εξαιτίας και της κούρασης, καθώς ταξίδεψαν αυθημερόν για το νησί του Ιονίου.

Οι δυο ομάδες πήγαν χέρι – χέρι σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου, με τους Αλεξανδρουπολίτες να έχουν σε μεγάλη μέρα τους Πιστόλα και Τζινεβη που σημείωσαν από έξι τέρματα. Ωστόσο ένα νεκρό διάστημα σε εκείνο το σημείο βοήθησε τους Φαίακες να εκτοξεύσουν την διαφορά των τερμάτων σε διψήφιο αριθμό και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση και απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα τα τελευταία λεπτά, με τους Κύκλωπες τελικά να χάνουν με 27-20.

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ρηγανάς(5), Μπαρούνας, Παγωνίδης(1), Δελλής(3), Κορακιανίτης(1), Κουλούρης, Τσιλιμπάρης, Λινάρδος, Ασμάνογλου, Δάσκαλος(5), Δημητρέλος(5), Κυριακίδης, Γιούργκας(4), Δημητρέλος Χρ., Βάγιας(1), Καρανάνδης(2)
ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σέλκος, Λιόντος(1), Θεοδώρου, Κωστόπουλος, Πιστόλας (6), Τζίνεβης (6), Κωστόπουλος (1), Μπασδάνης (1), Καραβασίλης, Ξηρόπουλος, Επιτρόπου, Ξενοπανάγο, Ξανθόπουλος (3), Χαραλαμπίδης(2), Χαραλαμπάκης