Γ’ Εθνική: Αγώνες κυπέλλου με νοκ άουτ εντός έδρας ματς για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Χωρίς αγώνες πρωταθλήματος αλλά με την 1η αγωνιστική του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες του Ορφέα Ξάνθης και της Δόξα Προσκυνητών.

Οι δύο ομάδες της Θράκης αγωνίζονται εντός έδρας, με τον Ορφέα με τον Ρούφο στην αποστολή να φιλοξενεί την ΠΑΕ Ποντίων Βατολακκου και την Δόξα Προσκυνητών ξανά τον Εορδαικό Πτολεμαίδας στην ρεβανς του αγώνα πρωταθλήματος προ 2 εβδομάδων.

Με αλλαγές και με παίχτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στου αγώνες πρωταθλήματος θα παραταχθούν οι περισσότερες ομάδες και φυσικά η Δόξα Προσκυνητών του Γιάννη Κλειτσιώτη και ο Ορφέας Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή και του  Μάκη Μπογιατζίδη.

Ο Εορδαικός του Αλέξη Αλεξίου έρχεται στην Κομοτηνή μετα από δυο συνεχόμενες ήττες από τον Λαγκαδά στην έδρα του και από την Δόξα Προσκυνητών στο ίδιο πλαστικό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης που προκάλεσε και τις διαμαρτυρίες του παλάιμαχου διεθνή του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ Αλέξη Αλεξίου με 1-0 στις 2 Οκτώβρη (θυμηθειτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Με προβλήματα έρχεται στην Ξανθη η ΠΑΕ Ποντίων και αφού πάει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος εχασε 4-0 από την ουραγό Νάουσα και αν δεν έπαιρνε το ανέλπιστο δωρο και το τρίποντο από την Καλαμαριά (παρα την ήττα 2-4 στην πρεμιέρα) δεν θα είχε νίκη στο πρωτάθλημα, εχοντας μόλις ενα βαθμό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 λόγω της περίπτωσης παράτασης και πέναλτι, απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS): Ορφέας Ξάνθης-ΑΕ Ποντίων, ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας, Μακεδονικός Φούφα-Λαγκαδάς, Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας, Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης, Δόξα Προσκυνητών -Εορδαϊκός 2007 και Νάουσα-Απόλλων Παραλιμνίου. Η καβαλα πέρασε απ’ ευθειας στην επόμενη φάση.

Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και αν χρειαστεί θα παιχτεί παράταση και πέναλτι. Οι νικητές των αγώνων της Θράκης θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην επόμενη φάση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 19 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 19 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ