Super League: Έπεσε τελευταία στην βαθμολογία η Ξάνθη μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου

 

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έπεσε η Ξάνθη μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και βασικά μετά την πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα της Πελοποννήσου νίκησε στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” τον Πλατανιά με 2-0 με δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο που επετεύχθησαν με αυτογκολ του Σκαρντοβέλι και από τον Καλτσά. Με την ομάδα της Αρκαδίας αγωνίστηκε ως βασικός και έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ο Μπέρτος, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο τέλος ο Θανάσης Ντίνας για τους Χανιώτες.

Νωρίτερα ο Παναιτωλικός νίκησε με 4-0 την Κέρκυρα. Στο βραδυνό παιχνίδι ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε ακόμα μια φορά ως βασικός ο Μανώλης Σιώπης. Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός προσπέρασε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως θα έχει την ευκαιρία να τον ξαναπροσπεράσει αν κερδίσει την ουραγό πλέον Ξάνθη.

Για την Θρακιώτικη ομάδα, μετά από αυτά τα αποτελέσματα, γίνεται πιο δεινή η θέση της. Αφενός εμφανίζεται τελευταία στην βαθμολογία με τους δύο βαθμούς που έχει, ισόβαθμη με τον Ηρακλή, αφετέρου πλέον αυξάνει η πίεση στον Παναθηναϊκό για νίκη, όπως και στον Πλατανιά, επόμενο αντίπαλο της Ξάνθης στα Χανιά την άλλη εβδομάδα, μετά την ήττα του σήμερα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5 12
2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4 10
3 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5 9
4 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5 8
5 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 5 8
6 A.E.K. 4 7
7 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4 7
8 Π.Α.Ο.Κ. 4 5
9 Α.Ε.Λ. 4 5
10 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4 4
11 ΒΕΡΟΙΑ 4 4
12 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 4 4
13 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 5 3
14 Α.Ο.Κ. 5 3
15 ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 4 2
16 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 4 2