ΕΣΠΕΘΡ: Πρόκριση σε μια ώρα για τα κορίτσια του Εβρου Σουφλίου επί της Ορεστιάδας στο Κύπελλο Ελλάδος

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Έβρος Σουφλίου στις γυναίκες, αφού το βράδυ του Σαββάτου σε αγώνα για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του ΑΟ Ορεστιάδας.

Τα κορίτσια του Παναγιώτη Τσακμάκη χρειάστηκαν λιγότερη από μία ώρα για να κερδίσουν αυτά του Στέλιου Κεμανετζή, μπροστά σε αρκετό κόσμο καθώς γέμισε το ανακαινισμένο κλειστό του Σουφλίου. Κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-7 σε 14 λεπτά, με  25-16 το δεύτερο σε 20 λεπτά και με 25-15 το τρίτο σε 22 λεπτά.

Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαργαρίτης με δεύτερη την Ντεληλάμπρου. Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την άλλη εβδομάδα, επίσης σε νοκ άουτ παιχνίδι, τον νικητή του αγώνα Αμαζόνες Μαΐστρου – Φοίνικας Αλεξανδρούπολης που διεξάγεται την Κυριακή.

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Παναγιώτης Τσιακμάκης): Γερουλίδου, Δεληγιάννη, Πρεπούδη, Μίτσικα, Γκιριτζιώτη, Τάσιου, Κουτσούλα, Σαρδανίδου, Καλφα (λ), Παπαλιά, Τσιαμίτα, Βαλσαμίδου.
Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ (Στέλιος Κεμανετζής): Ιωακειμίδου, Γκουντακίδου, Κεμανετζή,Ουζουνίδου, Φράγκου, Αμπελίδη, Χρηστίδου, Παπαδοπούλου, Σαρηγιαννίδου (λ).