Τα συγκινητικά μηνύματα της Όλγας Βρετοπούλου για τον χαμό του πατέρα της

 

«Ο ήρωάς μου έφυγε». Με αυτές τις τέσσερις λέξεις επέλεξε η Όλγα Βρετοπούλου, πλειοψηφούσα σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Αλεξανδρούπολης και διοικητικό στέλεχος του τμήματος υγρού στίβου του Εθνικού, να ανακοινώσει τον χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα, στις 4.15 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η είδηση του χαμού του Γαβριήλ Βρετόπουλου, του «Μπέμπη» όπως πολλοί των αποκαλούσαν, έκανε γρήγορα μέσα από το διαδίκτυο τον γύρο της Ελλάδας. Και τα συλλυπητήρια ήταν πολλά. Όχι μόνο από τον Εθνικό, το Άλεξ που ανέβασε στην Β’ Εθνική, τον Ορέστη Ορεστιάδας, τον Πανθρακικό, την Δόξα Δράμας. Ακόμα και από τα Τρίκαλα όπου επίσης είχε διατελέσει προπονητής.

«Στη δύσκολη αυτή στιγμή της απώλειας μας σας ευχαριστω όλους που βρεθήκατε δίπλα μας όσο μακριά κι αν είστε….Ιδιαίτερα τα παιδιά του…τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του που τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά….», σχολίασε η Όλγα Βρετοπούλου με μήνυμά της στην προσωπική σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Και σχολιάζοντας ένα από τα δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα που δέχθηκε, ανέφερε: «Ο δικός μας πατέρας εγινε ο πατέρας πολλων παιδιων που χαρη σ αυτον αγαπησαν το ποδόσφαιρο.. ..ειμαστε ολοι πολλοι φτωχοι σημερα…».